Menu
RSS
Τρίτη, 15/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Κοινωνικό φροντιστήριο στο Λεωνίδιο | Κάλεσα για την υποβολή αιτήσεων εκπαιδευτικών

Κοινωνικό φροντιστήριο στο Λεωνίδιο | Κάλεσα για την υποβολή αιτήσεων εκπαιδευτικών

Στην ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου προχωρά ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, παρέχοντας στους μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολείων  δωρεάν πρόγραμμα διδασκαλίας.

Σκοπός του προγράμματος του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης είναι η υποστήριξη μαθητών σε διδακτικά αντικείμενα που άπτονται των τάξεων του Δημοτικού (σε πιλοτική φάση) και φυσικά αποτελούν δημότες του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον ισόγειο χώρο του παλιού Γυμνασίου (πλέον Κέντρο Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων για τη Διαχείριση Αποθέματος της Βιόσφαιρας Ανατολικής Πελοποννήσου) στο Λεωνίδιο και στο Παλαιό Ελαιοτριβείο στον Τυρό (πλέον Κέντρο Πολιτιστικών και Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων).

Η διδασκαλία των μαθημάτων στηρίζεται στην προσφορά εθελοντικής εργασίας από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες της πόλης, από εκπαιδευτικούς εν ενεργεία ή σε συνταξιοδότηση, οι οποίοι με διάθεση και όραμα διδάσκουν εθελοντικά, με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και συνεισφοράς.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους εθελοντές εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ανωτέρω δράση,  να συμπληρώσουν μια αίτηση εθελοντικής συμμετοχής και να την καταθέτουν στο γραφείο Δημάρχου (ώρες 8:00 – 15:00) από Τετάρτη 16/10/2024 έως την Τρίτη 22/10/2024. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2757360240.

Κατεβάστε την αίτηση ΕΔΩ.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...