Menu
RSS
Παρασκευή, 11/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Εικόνα - ντροπή | Πεταμένα σκουπίδια στο κέντρο της πόλης από ασυνείδητους που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν (εικόνες)

Εικόνα - ντροπή | Πεταμένα σκουπίδια στο κέντρο της πόλης από ασυνείδητους που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν (εικόνες)

Την ίδια στιγμή που ο Δήμος Τρίπολης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει την πόλη καθαρή, κάποιοι ασυνείδητοι πετούν σκουπίδια πάνω σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, στο κέντρο της πόλης.

Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά, βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Πιο συγκεκριμένα. Στις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής (11/10/2024), στην οδό 28η Οκτωβρίου, έξω από την Εθνική Τράπεζα, άπαντες αντίκρυζαν αυτή την εικόνα η οποία αποτυπώνεται στις φωτογραφίες.

Το παράδοξο είναι ότι εκείνοι που δημιουργούν την εικόνα αυτή, είναι οι ίδιοι που πρώτοι θα διαμαρτυρηθούν, όταν ανοίξουν τα καταστήματά τους.

Αφού βρουν γεμάτους τους κάδους, θα τοποθετήσουν τα υπόλοιπα απορρίμματά τους έξω από αυτούς, αντί να επιλέξουν τον επόμενο πλησιέστερο κάδο που θα είναι άδειος.

Και βέβαια ούτε λόγος να κατευθυνθούν στην «κάτω Αγορά», όπου υπάρχει press container. Ούτε θα μπουν στη διαδικασία να «σπάσουν» τις χάρτινες συσκευασίες, ώστε να μειωθεί ο όγκος τους.

Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι πρέπει να γεμίσει το κέντρο με κάδους απορριμμάτων ή ότι υπάρχει δυνατότητα κάθε μία ώρα να διέρχεται απορριμματοφόρο για την αποκομιδή τους;

Αδιανόητη εικόνα που μόνο ντροπή προκαλεί για αυτούς που τη δημιουργούν.

1 σχόλιο

  • Δημότης
    Δημότης Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 20:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα τι περιμένετε από απαίδευτους βρωμιαραίους; Συγγνώμη κιόλας για την έκφραση, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη που να αποτυπώνει ακριβώς το μέγεθος της βλακείας και της ανευθυνότητας κάποιων. Γιατί περι βρωμιαραίων πρόκειται. Όταν πετάνε οργανικά απορρίμματα στον κάδο ανακύκλωσης ή στις καμπάνες που είναι μόνο για γυαλί, όταν δεν ξέρουν τι να πετάξουν στον μπλε κάδο ανακύκλωσης τη στιγμή που υπάρχει απέξω αυτοκόλλητο που αναφέρει επακριβώς και όταν η εξυπνάδα τους δεν φτάνει μέχρι να τσακίσουν τα χαρτόκουτα και να τα πετάξουν στο μπλε κάδο για να μη γεμίζει με δύο χαρτόκουτα, τότε δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις αλλιώς. Και στο τέλος βέβαια όλο κάποιος άλλος τους φταίει, ποτέ δεν φταίνε αυτοί. Και είναι οι ίδιοι που λένε τους ρομά γύφτους ενώ είναι αυτοί οι ίδιοι

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...