Menu
RSS
Δευτέρα, 14/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Γιώργος Παπακωνσταντίνου: "Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε"

Γιώργος Παπακωνσταντίνου: "Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε"
Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε.
Ενωμένο, δυνατό με ορμή και τόλμη, ανοίγει τον δρόμο για την αλλαγή στην κοινωνία και προετοιμάζει το έδαφος για την αλλαγή στη διακυβέρνηση στη χώρα. Μια αλλαγή που θα έχει στο επίκεντρο τον απλό πολίτη και τα καθημερινά του προβλήματα.
 
Όλοι μαζί, με ισχυρό ηγέτη το Νίκο Ανδρουλάκη, αρχίζουμε από σήμερα κιόλας τον αγώνα για την πολιτική ανατροπή για να αποκτήσει η χώρα μια κυβέρνηση  με προοδευτικό πρόσημο.
 
Ως Γραμματέας της Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Γορτυνίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία είτε απλώς με την ψήφο τους, είτε βοηθώντας ενεργά στην υλοποίηση του δύσκολου εγχειρήματος.
 
Θα ήθελα επίσης να καλέσω κάθε μέλος και φίλο της παράταξής μας να συμβάλει ενεργά στην προσπάθεια μας για την αλλαγή στην χώρα αλλά και στον αγώνα για την επίλυση των τοπικών μας προβλημάτων.
 
Θα ήθελα τέλος κα καλέσω κάθε δημοκρατικό πολίτη που δεν συμβιβάζεται με την σημερινή απογοητευτική εικόνα της Πατρίδας γενικότερα, αλλά και του τόπου μας ειδικότερα, να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και να ενταχθεί δυναμικά και δημιουργικά στην παράταξή μας .
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Παπακωνσταντίνου Γιώργος
Γραμματέας Τ.Ο. Γορτυνίας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...