Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι αιτήσεις άνοιξαν | Κάνε την αίτηση σου για το voucher των 400€ για εργαζομένους!

Οι αιτήσεις άνοιξαν | Κάνε την αίτηση σου για το voucher των 400€ για εργαζομένους!

 

Η ΟΕΒΕ Αρκαδίας θέλει να σας ενημερώσει ότι άνοιξαν οι αιτήσεις για τα ΝΕΑ προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων της ΔΥΠΑ που αφορούν την επανακατάρτιση ή/και αναβάθμιση των ψηφιακών και «πράσινων» δεξιοτήτων έως 50.000 εργαζομένων/μισθωτών στον Ιδιωτικό Τομέα, διάρκειας 80 ωρών και την πιστοποίηση των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν. Το εκπαιδευτικό επίδομα αντιστοιχεί σε 5 €/ ώρα κατάρτισης.

Το νέο πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU και έχει ως στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων των εργαζομένων μισθωτών του ιδιωτικού τομέα, σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και την πράσινη μετάβαση της οικονομίας.

Τα προγράμματα ΣΕΚ θα υλοποιηθούν με τη διαδικασία του συστήματος παροχής επιταγών κατάρτισης (training vouchers). Ο κάθε καταρτιζόμενος θα παρακολουθήσει πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης, συνολικής διάρκειας 80 ωρώνεκ των οποίων οι 12 ώρες θα πραγματοποιηθούν με δια ζώσης εκπαίδευση, τουλάχιστον 48 ώρες με σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και έως 20 ώρες με ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

 

Την κατάρτιση θα ακολουθεί πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων, μέσω επιταγών πιστοποίησης (certification voucher) διεκδικώντας το σύνολο του εκπαιδευτικού επιδόματος που ανέρχεται σε 400 ευρώ (μικτά).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στη διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise/katartisi-ergazomenon

Αν έχεις ολοκληρώσει την αίτηση σου μπες ΕΔΩ και στείλε μας τα στοιχεία σου για να μπεις πρώτος/η σε τμήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΟΕΒΕ Αρκαδίας (ΔΕΥΤ – ΠΑΡ. 09:00 – 14:30)

Τηλέφωνο: 2710 222739

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...