Menu
RSS
Πέμπτη, 10/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Σύσκεψη για το γήπεδο Παναρκαδικού | Τι είπαν Ελπίδα και Μαντινειακό - Τι ανακοίνωσε ο Λαγός για τον επιστάτη του γηπέδου

Σύσκεψη για το γήπεδο Παναρκαδικού | Τι είπαν Ελπίδα και Μαντινειακό - Τι ανακοίνωσε ο Λαγός για τον επιστάτη του γηπέδου

Το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) στο Δημαρχείο Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Γιώργου Λαγού με τους εκπροσώπους των σωματείων που θα χρησιμοποιήσουν το Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού ΑΟ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, ενώ υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση από όλες τις πλευρές. Παρουσία έδωσαν εκπρόσωποι του Παναρκαδικού (κ.κ. Κοσκολός, Μουλόπουλος και Σπίγκος), και της Ελπίδας Τρίπολης (κ. Μαρκόπουλος), ενώ εκπρόσωπος του ARENA Μαντινειακού ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος ότι δεν έχει καμία συγκεκριμένη αξίωση από το Δήμο για το Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού και εξέφρασε την επιθυμία να μην χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες (για τους ίδιους λόγους τους οποίους επικαλέστηκε και η Ελπίδα Τρίπολης).

Σε ότι αφορά τη χρήση του γηπέδου ο κ. Λαγός παρέδωσε τα κλειδιά των εγκαταστάσεων με πρωτόκολλο στους νόμιμους εκπροσώπους των συλλόγων προς χρήση, ενώ πλέον κλειδιά διαθέτει η Δημοτική Αρχή και για το Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού, όπως ισχύει άλλωστε και με όλες τις Δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Γνωστοποιήθηκε επίσης από τον κ. Λαγό ότι στην περίπτωση που οριστικοποιηθεί η μη συμμετοχή του ΑΟ Τεγέας στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Αρκαδίας, τότε μια από τις δύο επιπλέον ομάδες που ορίστηκαν να χρησιμοποιήσουν το Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού, θα αποφασιστεί να χρησιμοποιήσει σαν έδρα το Δημοτικό γήπεδο Τεγέας.

Την ίδια ώρα οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση στην οποία μπορεί να βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος στη διάρκεια της σεζόν. Ο εκπρόσωπος της Ελπίδας κ. Μαρκόπουλος μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να μην χρησιμοποιήσει σαν έδρα το Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού για διάφορους λόγους και κυρίως αγωνιστικούς και ζήτησε να χρησιμοποιήσει ως έδρα είτε το γήπεδο της Τεγέας, είτε το γήπεδο Φιλικών.

Συζητήθηκαν από εκεί και πέρα θέματα που αφορούσαν τη λειτουργία του γηπέδου, με ανάθεση συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων, ενώ ο κ. Λαγός ζήτησε από τους εκπροσώπους των θεμάτων να καταθέσουν αιτήματα ή άλλες προτάσεις που αφορούν το γήπεδο ή προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με σκοπό την επίλυσή τους στο βαθμό του δυνατού.

Παραμονή του ανθρώπου του γηπέδου υπό όρους και προϋποθέσεις…

Σε ότι αφορά το ζήτημα με την παρουσία ή μη του ανθρώπου που μένει στο γήπεδο εδώ και χρόνια βοηθώντας αφιλοκερδώς στη λειτουργία του γηπέδου, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρχικά ζήτησε την άποψή των εκπροσώπων των σωματείων. Η πλευρά Παναρκαδικού εξέφρασε την επιθυμία παραμονής του στο γήπεδο και ξεκαθάρισε ότι όποια και αν είναι η απόφαση της Δημοτικής Αρχής η διοίκηση θα την σεβαστεί. Από πλευράς της Ελπίδας Τρίπολης, ειπώθηκε ότι για ανθρωπιστικούς λόγους δεν θα έχουν αρνητική στάση σε ότι αφορά την παραμονή του. Ο κ. Λαγός γνωστοποίησε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα παραμείνει στο χώρο διαμονής στο γήπεδο, αλλά πλέον υπό όρους και προϋποθέσεις, κάτι που βρήκε σύμφωνους τους εκπροσώπους των σωματείων.

www.drt915.gr 

2 σχόλια

  • Ιθυ
    Ιθυ Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε είδε η ντροπή και Ντράπηκε Λαγέ ντροπή σου έδωσες εξετάσεις και πέρασες
    Όχι για πολύ όμως

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Χασου να χάνεσαι, πρώτα τον τραβολογαγες και τώρα να μείνει...
    ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΩΡΓΗ !!!!
    ΑΙΣΧΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...