Menu
RSS
Πέμπτη, 10/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Τυφώνας Μίλτον | Σοκάρει βίντεο από το διάστημα – Καλύπτει τεράστιο μέρος της Γης

Τυφώνας Μίλτον | Σοκάρει βίντεο από το διάστημα – Καλύπτει τεράστιο μέρος της Γης

Τέλος χρόνου για όσους κατοίκους της Φλόριντα αγνόησαν τις εκκλήσεις των Αρχών και παρέμειναν στην περιοχή, παρά τις προειδοποιήσεις για εκκένωση. Ο τυφώνας Μίλτον έχει ήδη αρχίσει να σφυροκοπά αλύπητα την αμερικανική πολιτεία.

Όπως μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο που τραβήχτηκε από το διάστημα, ο τυφώνας Μίλτον έχει δημιουργήσει μια κατάλευκη σκεπή πάνω από ένα τεράστιο κομμάτι του πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων πρόκειται για την επέλαση του πιο επικίνδυνου τυφώνα τα τελευταία 100 χρόνια.

Το Αμερικανικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC) ανακοίνωσε πως ο τυφώνας «ταξιδεύει» με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 215 χλμ. την ώρα και διένυσε μια απόσταση περίπου 200 χλμ. μέσα σε λιγότερο από 6 ώρες. Μάλιστα οι πρώτοι ανεμοστρόβιλοι άρχισαν να σχηματίζονται στα νοτιοδυτικά από το βράδυ της Τετάρτης (9/10).

Το αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι ότι εκατομμύρια άνθρωποι κατά μήκος της ακτογραμμής της Πολιτείας έλαβαν εντολή να εκκενώσουν την περιοχή περίπου 7,5 εκατομμύρια κάτοικοι, όμως, μόνο τα 5 από αυτά ακολούθησαν τις εντολές με περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια… θαρραλέους πολίτες να παραμένουν στα σπίτια τους.

 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...