Menu
RSS
Τετάρτη, 09/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Λαγός: «Εγώ απλώνω το χέρι μου στον Παναρκαδικό, θα έχει πάντα την υποστήριξή μου, αλλά με νομιμότητα. Μαγκίτσες δεν δέχομαι» (vd)

Λαγός: «Εγώ απλώνω το χέρι μου στον Παναρκαδικό, θα έχει πάντα την υποστήριξή μου, αλλά με νομιμότητα. Μαγκίτσες δεν δέχομαι» (vd)

«Εγώ απλώνω το χέρι μου στον Παναρκαδικό, θα έχει πάντα την υποστήριξή μου, διότι έχω διατελέσει Πρόεδρος του Παναρκαδικού, αλλά με νομιμότητα. Μαγκίτσες για να το πάνε αλλού, δεν θα υπάρξουν σε μένα» είπε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιώργος Λαγός στη δημοτική ραδιόφωνο.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

Στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και στην εκπομπή «Επί της Ουσίας» με τους Δημήτρη Μανιατάκο και Μηνά Αρτόπουλο, «φιλοξενήθηκε» ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιώργος Λαγός και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού, που μεταξύ άλλων αφορούν την εφαρμογή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για την παράλληλη χρήση των εγκαταστάσεων από συγκεκριμένα αθλητικά σωματεία συμπεριλαμβανομένου και του Παναρκαδικού ΑΟ.

Ο κ. Λαγός αρχικά αναφέρθηκε στα γεγονότα της περασμένης Δευτέρας (07/10) με την αλλαγή των κλειδαριών στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού γηπέδου Παναρκαδικού, την απομάκρυνση των αδέσποτων ζώων που βρίσκονταν εντός των εγκαταστάσεων και την απομάκρυνση του ανθρώπου που επί σειρά ετών βρισκόταν στο γήπεδο παράτυπα, βοηθώντας αφιλοκερδώς στη λειτουργία του γηπέδου. Πρόσθεσε ότι ως Αντιδήμαρχος και ως Δημοτική Αρχή δεν δόθηκε ποτέ εντολή για τη σύλληψη του εν λόγω κυρίου, παρά μόνο η απομάκρυνσή του από το γήπεδο εξαιτίας μη συνεργασίας του και δεν κατατέθηκε ποτέ μήνυση προς το πρόσωπό του, συμπληρώνοντας ότι λόγω αντίστασης κατά της αρχής πραγματοποιήθηκε εν τέλει η σύλληψη του.

Ο κ. Λαγός μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που να προβλέπει την παρουσία ή διαμονή του στις συγκεκριμένες Δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Ανέφερε ότι σε συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (10/10) στο νέο Δημαρχείο Τρίπολης με νόμιμους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων που θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης του γηπέδου, θα τεθεί και το ζήτημα της παρουσίας ή μη του συγκεκριμένου ανθρώπου στις εγκαταστάσεις. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος επανέλαβε και πάλι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με το Δήμο και δεν μπορεί υπό το υπάρχον καθεστώς να βρίσκεται και να μένει μέσα στις συγκεκριμένες Δημοτικές εγκαταστάσεις.

Συμπλήρωσε ότι το Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού αυτή τη στιγμή είναι κλειδωμένο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής των κλειδαριών και να γίνουν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Ο κ. Λαγός γνωστοποίησε ότι ακόμη και σήμερα μετά από κοινοποίηση σχετικών εγγράφων με τα οποία ζητείται από τον Παναρκαδικό ΑΟ να καταθέσει τις προτάσεις του για τις ώρες προπονήσεων του συλλόγου, ακόμη δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση από τους ανθρώπους τους συλλόγου. Είπε επίσης ότι αν ο Παναρκαδικός ΑΟ δεν ανταποκριθεί άμεσα σ’ αυτό το θέμα, τότε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης θα πρέπει να αποφασίσει τι μέλει γενέσθαι με τη χρήση του γηπέδου από την ομάδα του «τριφυλλιού».

Κλείνοντας ο κ. Λαγός ανέφερε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ανέκρινε το νέο κανονισμό λειτουργίας των Δημοτικών Αθλητικών εγκαταστάσεων, η Δημοτική Αρχή είναι πλέον υποχρεωμένη να τον εφαρμόσει και ότι κανένα αθλητικό σωματείο δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει και να μην συμμορφώνεται με όσα προβλέπονται.

www.drt915.gr 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά την κατακραυγή του κόσμου βγήκες στο ραδιόφωνο. Σαν δεν ντρέπεσαι.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...