Menu
RSS
Σάββατο, 12/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Καρυστιανού στη συναυλία για τα Τέμπη: «Αυτό που σκότωσε τα παιδιά μας, παραμένει ελεύθερο» (vd)

Καρυστιανού στη συναυλία για τα Τέμπη: «Αυτό που σκότωσε τα παιδιά μας, παραμένει ελεύθερο» (vd)

Η Μαρία Καρυστιανού εμφανώς συγκινημένη ανέβηκε στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου για να ευχαριστήσει τον κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωση για τα θύματα των Τεμπών, επισημαίνοντας πως η μεγάλη συμμετοχή δίνει ένα ηχηρό «όχι», «όχι, δεν ξεχνάμε δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι χειροκρότησαν δυνατά την Μαρία Καρυστιανού και τους συγγενείς των θυμάτων όταν η πρόεδρος του συλλόγου θυμάτων των Τεμπών ανέβηκε στη σκηνή.

«Όλοι εμείς πια είμαστε ένα, νιώθουμε το ίδιο έχουμε τον ίδιο στόχο την ίδια επιθυμία, Αφού αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά τους δικούς μας ανθρώπους παραμένει ελεύθερο να σκοτώνει ξανά και ξανά. Ε! ποτέ ξανά».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες και όσους εργάστηκαν για αυτή την εκδήλωση μνήμης.

«Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας μέχρι τους ουρανούς που είστε εδώ μαζί μας», είπε και συνέχισε «Όλη η Ελλάδα τραγουδάει τόσο δυνατά που σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς»

«Όλη η Ελλάδα σήμερα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους αδικοχαμένους μας, μέχρι την δικαίωση και ακόμα παραπέρα», κατέληξε.

Κατά την αποχώρησή της ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ξεκίνησε να φωνάζει το γνωστό σύνθημα ενάντια στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

https://www.documentonews.gr/

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...