Menu
RSS
Τρίτη, 15/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Μανδρώνης στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Προχωράμε διαδικασίες για να λυθεί το πρόβλημα με τις μεταβιβάσεις αυτοκίνητων – Μέσα στην εβδομάδα θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση»

Μανδρώνης στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Προχωράμε διαδικασίες για να λυθεί το πρόβλημα με τις μεταβιβάσεις αυτοκίνητων – Μέσα στην εβδομάδα θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση»

Πρόβλημα στελέχωσης της υπηρεσίας μεταβίβασης οχημάτων στην Αρκαδία προέκυψε το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το «Καλημέρα Αρκαδία» να απευθύνεται στον Αντιπεριφερειάρχη του νομού, Κώστα Μανδρώνη και να ζητά απαντήσεις.

Ειδικότερα, ο κ. Μανδρώνης είπε: «Υπήρξε ένα θέμα με δύο εργαζόμενους στη διεύθυνση μεταφορών της ΠΕ Αρκαδίας, είναι σε αναρρωτική άδεια που ήταν αρμόδιοι για αυτή την δουλειά. Έχουμε προβεί σε συνεργασία με τον νέο γενικό διευθυντή μεταφορών κ. Τρίκκα και τον εκτελεστικό γραμματέα κ. Σπίνο σε διαδικασίες για να μεταφερθούν εκεί προσωρινά κάποιοι υπάλληλοι για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος.

Υπάρχει μία δυστοκία στη μεταβίβαση ειδική φορτηγών και λεωφορείων, προσπαθούμε να το λύσουμε.

Ζητών την κατανόηση του κόσμου, σε σύντομο χρονικό διάστημα πιστεύω μέσα στην εβδομάδα, θα αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση.»

1 σχόλιο

  • ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...