Menu
RSS
Τετάρτη, 09/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Κοντά σε Παντελίδη ο ASTERAS AKTOR

Κοντά σε Παντελίδη ο ASTERAS AKTOR
Σ' ένα πρόσωπο από το οποίο έχουν μόνο όμορφες αναμνήσεις καταλήγουν στον Αστέρα Τρίπολης, μετά το τέλος του Μακελελέ κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάββα Παντελίδη με την απόφαση να είναι οριστική σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Σάββας Παντελίδης θα είναι ο επόμενος προπονητής του Αστέρα Aktor, μετά τη... φασαρία που έγινε και στο «έλα» αλλά και στο «φύγε» του Κλοντ Μακελελέ.

Ο έμπειρος κόουτς επιτρέφει στην Τρίπολη μετά το 2018. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι το Νοέμβριο του 2018, σε 46 ματς οι Αρκάδες μέτρησαν 17 νίκες, 17 ήττες και 12 ισοπαλίες, ενώ είναι ο τελευταίος κόουτς με τον οποίο οι κιτρινομπλέ έπαιξαν στην Ευρώπη τη σεζόν 2017-2018.

Μάλιστα, με την επιστροφή του, ο Παντελίδης βρίσκει στην ομάδα τους Καλτσά, Τριανταφυλλόπουλο και Τζίμα, οι οποίοι στα χέρια του ήταν εξαιρετικοί.

Αυτή τη στιγμή, μετά το λάθος με την επιλογή του Κλοντ Μακελελέ, ο Σάββας Παντελίδης, αποτελεί την πιο σίγουρη επιλογή με στόχο στο Κολοκοτρώνης να επιστρέψει η ηρεμία, η κανονικότητα και να μπουν και πάλι τα πράγματα στη σειρά τους.

1 σχόλιο

  • Πάνος
    Πάνος Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μούσκεμα τα κάνατε εκεί στον Αστέρα για ακόμη μια φορά για αυτό κόβετε μόνο 2.000 εισιτήρια κάθε αγώνα....

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...