"Performance Adult Program" από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

"Performance Adult Program" από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης "εγκαινίασε" την καινοτόμο προπονητική διαδικασία, για τα τενιστικά δρώμενα της Τρίπολης, αποκλειστικά για ΕΝΗΛΙΚΕΣ, το τμήμα "Performance Adult Program". Το πρώτο τμήμα αγωνιστικού επιπέδου για την πόλη μας είναι πλέον γεγονός. 

Με απόλυτο στόχο την εστίαση σε μικρές ομαδικές συνεδρίες κυρίως 3 παικτών ανά γήπεδο, διασφαλίζουμε ότι κάθε παίκτης λαμβάνει την ατομική προσοχή που χρειάζεται για να αναπτύξει τις δεξιότητές του και να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του. Ύστερα από αρκετές αιτήσεις μελών και μη της ΑΕΚ Τρίπολης, η προπονητική ομάδα μας έκανε το πρώτο γυναικείο "ματσάρισμα" παιχτών, οι οποίοι ταιριάζουν απόλυτα στα τενιστικά χαρακτηριστικά τους και στις προσδοκίες τους. Σκοπός μας είναι να λάβουν όλοι, παίκτες και προπονητικό staff, το τελικό αθλητικό αποτέλεσμα που έχουμε σχεδιάσει.

Θα θέλαμε από καρδιάς να καλωσορίσουμε στον όμιλό μας την κα. Τραιφόρου Κωνσταντίνα, την κα. Τσουρδίνη Γεωργία και φυσικά το ήδη μέλος μας την κα. Αθανασοπούλου Ζωή, οι οποίες αποτελούν το πρώτο τμήμα "Performance Adult" της ΑΕΚ Τρίπολης.

 Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το επόμενο τμήμα Performance Adult" καθώς λίγες λεπτομέρειες μένουν για να μπορέσουν οι παίκτες να φτιάξουν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη σας και φυσικά για την επιλογή σας.

Tags:

Όμιλος τένις ΑΕΚ Τρίπολης,

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή