Menu
RSS
Σάββατο, 12/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Θα δηλώνουμε υποχρεωτικά το κινητό τηλέφωνο, το email και τη διεύθυνση κατοικίας στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας!

Θα δηλώνουμε υποχρεωτικά το κινητό τηλέφωνο, το email και τη διεύθυνση κατοικίας στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας!

Την υποχρεωτική καταχώριση του κινητού τηλεφώνου, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), της διεύθυνσης κατοικίας ή της ταχυδρομικής διεύθυνσης επικοινωνίας όλων των πολιτών στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ) δρομολογεί το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ψηφιακά θα αποστέλλονται στους πολίτες ακόμα και τα πρόστιμα από τις τροχαίες παραβάσεις

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα, με στόχο να ενισχυθεί η λειτουργικότητα της ψηφιακής πύλης του Δημοσίου Gov.gr και να βελτιωθούν οι ηλεκτρονικές συναλλαγές πολιτών και κράτους.

Παράλληλα, θα καταργηθούν εντελώς οι επιδόσεις «χάρτινων» εγγράφων στους πολίτες και όλες οι επικοινωνίες θα γίνονται πλέον ψηφιακά, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Επίσης, ψηφιακά θα αποστέλλονται στους πολίτες ακόμα και τα πρόστιμα από τις τροχαίες παραβάσεις!

Ειδικότερα, το ΕΜΕπ θα αποτελεί την κεντρική βάση μοναδικής καταχώρισης των στοιχείων επικοινωνίας όλων των πολιτών. Στο εξής, όλα τα έγγραφα που θα πρέπει να αποστέλλονται από τις δημόσιες υπηρεσίες στους πολίτες, θα στέλνονται μόνο ηλεκτρονικά και θα θεωρείται ότι έχουν παραληφθεί από τον παραλήπτη τους.

Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα διακινούνται «χάρτινα» έγγραφα μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...