Menu
RSS
Πέμπτη, 03/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Χαλικόστρωση σε αγροτικούς δρόμους και καθαρισμός σε χαντάκια από τον Δήμο Τρίπολης (εικόνες)

Χαλικόστρωση σε αγροτικούς δρόμους και καθαρισμός σε χαντάκια από τον Δήμο Τρίπολης (εικόνες)

Ο Δήμος Τρίπολης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις παρεμβάσεις, όχι μόνο στην πόλη της Τρίπολης, αλλά και στα χωριά. Συγκεκριμένα, τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου με ειδικά οχήματα και το συντονισμό του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Βασίλη Κοττή, προχώρησαν σε μια σειρά σημαντικών έργων, σε διάφορα χωριά του Δήμου Τρίπολης, ενισχύοντας την προσβασιμότητα και την ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών.

Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις περιλάμβαναν καθαρισμό χαντακιών με στόχο την απομάκρυνση των φερτών υλικών, χαλικόστρωση σε αγροτικούς δρόμους διευκολύνοντας την πρόσβαση σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις και καλλιέργειες, βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας με επισκευές σε σημεία που είχαν υποστεί φθορές, διασφαλίζοντας την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων.

Οι εργασίες αυτές αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος συντήρησης και αναβάθμισης των αγροτικών οδών, με στόχο την ευκολότερη, ασφαλέστερη και ταχύτερη πρόσβαση όλων των μηχανημάτων και οχημάτων και παράλληλα, την εξασφάλιση της ομαλής ροής των υδάτων. Οι εν λόγω παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν τόσο στην Τρίπολη όσο και στα χωριά Χρυσοβίτσι, Φτέρη, Γκορτσούλι, Μηλιά, Αμπελάκι, Αρτεμίσιο, Λουκά, Λιανού, Δόριζα, Δάφνη, Βούρβουρα, Βλαχοκερασιά, Κολλίνες, Στάδιο, Γαρέα, Μαυρίκι, Επισκοπή, Ζευγολατιό, Στενό, Αγιωργίτικα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης Κωνσταντίνος τόνισε: "Οι παρεμβάσεις αυτές είναι καθοριστικές για τη βελτίωση της καθημερινότητας των αγροτών μας, αλλά και για την ανάπτυξη της περιοχής. Θα συνεχίσουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τα έργα αυτά, προκειμένου να διασφαλίσουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής».

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά βλέπω ότι κάποιος το παρακολουθεί το μηχάνημα ,σε μας πάει μόνος του ο χειριστής και όλα είναι χάλια αρπακολλα,δεν τους ενδιαφέρει τίποτα μόνο για μισθό. Λες και γνωρίζει ο χειριστής που πρέπει να παει

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...