Menu
RSS
Κυριακή, 06/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Κώστας Τζιούμης: «Μπορεί να γίνει θεσμός το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Νεστάνης - Να αναδείξουμε τον πλούτο της περιοχής μας» (vd)

Κώστας Τζιούμης: «Μπορεί να γίνει θεσμός το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Νεστάνης - Να αναδείξουμε τον πλούτο της περιοχής μας» (vd)

Το 1ο Αναρριχητικό Φεστιβάλ Νεστάνης είναι γεγονός, με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης, σε συνδιοργάνωση με τον ΕΟΣ Τρίπολης και τον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης.

Οι συμμετοχές ήταν εκατοντάδες κι αυτή η προσπάθεια αποτελεί το πρώτο βήμα για τον μεγάλο στόχο ο οποίος είναι να γίνει θεσμός το φεστιβάλ στο αναρριχητικό πεδίο της Νεστάνης.

Το Σάββατο 5/10/2024, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης, με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη να αναφέρει στον χαιρετισμό του: «Σήμερα είναι μια μέρα με ιδιαίτερη χαρά για μένα, διότι βλέπω ότι τον θησαυρό των ορειβατικών σπορ αρχίζει να τον μαθαίνει ο κόσμος.

Θυμάμαι πριν από περίπου τρία χρόνια, ο τότε Πρόεδρος του ΕΟΣ Θανάσης Κακαρίκος είχε παρουσιάσει την πρόταση για να δημιουργηθεί αυτό το αναρριχητικό πεδίο. Φάνηκε πραγματικά ενδιαφέρον για την περιοχή μας και αποφασίσαμε να το χρηματοδοτήσουμε.

Η προσπάθεια, βέβαια, είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια νωρίτερα από αθλητές που με δικές τους πρωτοβουλίες προσπαθήσαν να φτιάξουν αυτό το πεδίο.

Ένα χρόνο μετά τα εγκαίνιά του, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που γίνεται το 1ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης, με μεγάλη συμμετοχή.

Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει θεσμός και να αναδείξουμε όλο αυτό τον πλούτο που έχει η περιοχή μας.

Ως Δήμος, μας ενδιαφέρει να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά της περιοχής και να την γνωρίζουν άνθρωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θέλω να πω στον ΕΟΣ και τον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης ένα ευχαριστώ για την προσφορά τους. Εμείς όπου μπορούμε να βοηθήσουμε, θα το πράξουμε».

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...