Menu
RSS
Δευτέρα, 07/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Ο Δήμος Τρίπολης προχώρησε στην αλλαγή κλειδαριών στο γήπεδο Παναρκαδικού (vd)

Ο Δήμος Τρίπολης προχώρησε στην αλλαγή κλειδαριών στο γήπεδο Παναρκαδικού (vd)

Όπως είχε προγραμματιστεί τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος Τρίπολης με σχετική απόφαση του Αντιδημάρχου Τρίπολης κ. Γιώργου Λαγού προχώρησε στην αντικατάσταση των κλειδαριών στο Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού με την παρουσία επαγγελματία κλειδαρά.

Ο λόγος γι’ αυτή την εξέλιξη σύμφωνα με τον κ. Λαγό ήταν ότι τις τελευταίες ημέρες παρά το αίτημα του Δήμου να παραλάβει τα κλειδιά των συγκεκριμένων αθλητικών εγκαταστάσεων από τους ανθρώπους του Παναρκαδικού, δεν κατέστη δυνατό. Σύμφωνα με τον κ. Λαγό οι άνθρωποι της διοίκησης τον ενημέρωσαν ότι δεν έχουν τα κλειδιά, το οποία τα διαχειρίζεται το συγκεκριμένο πρόσωπο που βρίσκεται στο γήπεδο. Ο κ. Λαγός γνωστοποίησε ότι κατ’ επανάληψη επιδίωξε συνάντηση με το συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος δεν δέχθηκε. Μάλιστα σε δηλώσεις που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης γνωστοποίησε ότι έχουν υπάρξει απειλές στο πρόσωπο του.

Απομακρύνθηκε ο άνθρωπος του γηπέδου και τα αδέσποτα από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου...

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης τόνισε ότι εκτός από την αλλαγή των κλειδαριών ζήτησε την απομάκρυνση των αδέσποτων που βρίσκονται στο χώρο του Δημοτικού γηπέδου Παναρκαδικού και παράλληλα την έξωση του συγκεκριμένου προσώπου που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στις συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Δευτέρας η διαδικασία έγινε υπό την ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Όπως ζητήθηκε, ειδικό συνεργείο προχώρησε στην απομάκρυνση των αδέσποτων ζώων τα οποία θα μεταφερθούν στο ειδικό καταφύγιο του Δήμου, ενώ πραγματοποιήθηκε και η απομάκρυνση του ανθρώπου που βρισκόταν στο χώρο του γηπέδου από την αστυνομία.

https://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...