Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεχίζει να καίει η χωματερή-ντροπή για τη Γορτυνία. Τι περιμένει η Περιφέρεια και δεν την κλείνει;

Συνεχίζει να καίει η χωματερή-ντροπή για τη Γορτυνία. Τι περιμένει η Περιφέρεια και δεν την κλείνει;

Το Kalimera-arkadia.gr έχει αναδείξει κατ’ επανάληψη το μεγάλο πρόβλημα με την παράνομη χωματερή στο Βούτσι Γορτυνίας και σήμερα επανέρχεται με νέο φωτογραφικό υλικό.

Πρόκειται για φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν στις 8 Νοεμβρίου 2012 από τον Γιώργο Κανελλάκη. Όπως θα διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια η χωματερή εξακολουθεί να «καπνίζει» και μάλιστα μία ημέρα μετά από μία δυνατή βροχή που έπεσε εκεί!

Η ατμόσφαιρά εξακολουθεί να είναι αποπνικτική και βέβαια η καύση των απορριμμάτων προκαλεί καρκινογόνες ουσίες που υπάρχουν στον ουρανό της Γορτυνίας.

Η χωματερή είναι παράνομη, το έχει παραδεχτεί δημοσίως η Περιφέρεια –μέσω της Νικολάκου- και μάλιστα είχε προαναγγελθεί επί τόπου αυτοψία, προκειμένου να επιβληθούν κυρώσεις.

Μέχρι σήμερα, η Περιφέρεια δεν έχει ανακοινώσει τις αποφάσεις της. Γιατί καθυστερεί; Τι περιμένει; Γιατί δεν κλείνει τη χωματερή;

Για τον Δήμο Γορτυνίας, δεν προκαλεί καμία έκπληξη πλέον το γεγονός ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα το οποίο αποτελεί περιβαλλοντικό έγκλημα, δεν έχει πει λέξη τόσο καιρό…

Προφανώς, έχουν σοβαρότερα θέματα στο Δήμο να ασχοληθούν…

Για το πρόβλημα της χωματερής, θυμηθείτε το ρεπορτάζ που έκανε επί τόπου το Kalimera-arkadia.gr..

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...