Ο αθλητής Σταύρος Σμυρλής θα κολυμπήσει από το Λεωνίδιο ως το Ναύπλιο για να στηρίξει τον σύλλογο φίλων των παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»!

23 – 27/09/2024 ο αθλητής Σταύρος Σμυρλής θα κολυμπήσει 60 χλμ, συνδράμοντας στο σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια ο σύλλογος φίλων των παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».
Γίνε και εσύ μέρος της προσπάθειας μας! 

Για την πραγματοποίηση δωρεάς προς το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο, όπου θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές υποστήριξης
https://elpida.org/donations/

Μετά την ολοκλήρωση της δωρεάς σας, παρακαλούμε επικοινωνήσατε με τα γραφεία του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ τηλεφωνικά στο 210-7700009 (επιλ:1) ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τη γνωστοποίηση των στοιχείων σας και την αποστολή της απόδειξής σας.
Σχετικά Άρθρα
- "10 λόγοι για να ξεσηκωθείς πριν και μετά τα Τέμπη"
- Γιορτή – τελετή λήξης του τουρνουά Smash Division Open 2025
- Έργα φυσικού αερίου | Κλειστά τμήματα στις οδούς "Χατζηχρήστου" και "Τρικόρφων" στην Τρίπολη (29/4/2025)
- Εξασφαλίστηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου η χρηματοδότηση 65 εκατ. ευρώ για τη διαχείριση αποβλήτων
- Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Χουνάν και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου! (vd)