Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιάννης Τρουπής: "Το νέο Place Brand της Πελοποννήσου είναι το κλειδί για την ανάδειξη της ταυτότητας της Περιφέρειάς μας"

Γιάννης Τρουπής: "Το νέο Place Brand της Πελοποννήσου είναι το κλειδί για την ανάδειξη της ταυτότητας της Περιφέρειάς μας"

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, συμμετείχε ενεργά στη συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους δήμων, επιμελητηρίων, συλλόγων, συνδέσμων επαγγελματιών και άλλων φορέων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, στην Τρίπολη, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού.

Στόχος της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός της τουριστικής πολιτικής και δράσεων της Περιφέρειας.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το νέο Place Brand της Πελοποννήσου, που προωθεί την περιοχή ως προορισμό με πολιτιστική και οικονομική αξία.

Ο  κ. Τρουπής, στην διάρκεια των συζητήσεων, υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας όλων των φορέων για την επίτευξη αυτών των στόχων, αναφέροντας το Επιμελητήριο Αρκαδίας ως σύμμαχο στην

υλοποίηση της νέας στρατηγικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Φανερά ικανοποιημένος, εκφράζει την πεποίθηση ότι η συντονισμένη συνεργασία των πέντε Επιμελητηρίων με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις θα έχει καθοριστική συμβολή στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και στην ενίσχυση της προβολής του τουριστικού πακέτου της Πελοποννήσου.

Τόνισε δε ότι η πρωτοβουλία της Περιφέρειας είναι εξαιρετικά σημαντική και αποτελεί ένα κρίσιμο βήμα για την ενίσχυση της ανάπτυξης και της προβολής της περιοχής και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική πρόοδο και την ενίσχυση των τοπικών οικονομιών και υποδομών. 

Για να ακούσετε τις δηλώσεις του Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...