Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αγιασμός για τη νέα αθλητική χρονιά των Αετών Γορτυνίας

Αγιασμός για τη νέα αθλητική χρονιά των Αετών Γορτυνίας


Με χαμόγελα, αισιοδοξία και εγκάρδιες ευχές, παρουσία αθλητών και γονέων τελέστηκε ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς του Αθλητικού-Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ», στο χώρο προπόνησης στη Δημητσάνα, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου.


Παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης και ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Δημητσάνης Δημήτρης Καζάς.
Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου Μαρία Τσίτουρα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την προσπάθεια τους να δώσουν μια αθλητική διέξοδο στα παιδιά αλλά και τον προπονητή τους Δημήτρη Κανελλόπουλο για την βοήθεια του στην εκμάθηση των μυστικών της αυτοάμυνας.


Ο κος Ευστάθιος Κούλης απευθυνόμενος στους αθλητές του Συλλόγου αναφέρθηκε στις αξίες και τα υψηλά ιδανικά του αθλητισμού, και ευχήθηκε μια καλή, υγιή και γεμάτη επιτυχίες αθλητική χρονιά.
Την περασμένη χρονιά ο Σύλλογος κατάφερε σπουδαίες διακρίσεις φέρνοντας μετάλλια στη Γορτυνία και διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών με την συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Οι ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ καλλιεργούν το άθλημα των πολεμικών μαχητικών τεχνών με τμήματα εκμάθησης Καράτε - Ζίου Ζίτσου – Παγκράτιο στη Δημητσάνα, τη Βυτίνα, τα Τρόπαια και τα Λαγκάδια.


                                                                  Εκ του Δήμου Γορτυνίας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...