Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα ανάκλησης παλαιότερης απόφασης για την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου στον Παναρκαδικό Α.Ο.

Στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα ανάκλησης παλαιότερης απόφασης για την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου στον Παναρκαδικό Α.Ο.

Το ζήτημα της ανάκλησης  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (του 2017) με θέμα: “Παραχώρηση χρήσης γηπέδου Παναρκαδικού στον Παναρκαδικό Α.Ο. Τρίπολης”   θα απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, στη συνεδρίαση της προσεχούς Δευτέρας.

Στην εισήγησή του, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιώργος Λαγός, επισημαίνει ... 

ισηγούμαι προς το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης να αποφασίσει τα ακόλουθα:

 

  1. την ανάκληση της αρ. 776/2017 (ΑΔΑ: ΩΨΥΗΩΗΡ-7ΜΤ) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Παραχώρηση χρήσης γηπέδου Παναρκαδικού στον Παναρκαδικό Α.Ο. Τρίπολης», δεδομένου ότι η ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα του σωματείου «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ», δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και υπάρχει ανάγκη εξεύρεσης επιπλέον αθλητικών χώρων για την κάλυψη των αναγκών άθλησης των αθλητικών σωματείων ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών και του σωματείου «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ»,
  1. ότι για την παραχώρηση χρήσης δημοτικών αθλητικών χώρων, όλα τα αθλητικά σωματεία (μεταξύ αυτών και το σωματείο «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ»), έχουν δικαίωμα και υποχρέωση υποβολής αιτήματος παραχώρησης με βάση τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις."

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι ρε παιδιά ! Κάποιος πρέπει να το πει στο Μουλόπουλο το Σκιζα και το Σωτηροπουλο Η νέα διοίκηση τι λέει για αυτό ;

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...