Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κώστας Τζιούμης: «Διευκολύνουμε σταθερά την καθημερινότητα των δημοτών μας»

Κώστας Τζιούμης: «Διευκολύνουμε σταθερά την καθημερινότητα των δημοτών μας»

Η Δ.Ε.Y.Α. Τρίπολης ενόψει της χειμερινής περιόδου εντείνει τις εργασίες καθαρισμού όλων των φρεατίων στον Δήμο Τρίπολης.

Εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθαρισμού σχαρών και φρεατίων υδροσυλλογής και αποχέτευσης όμβριων υδάτων, με στόχο τη διατήρηση των φρεατίων και των σχαρών στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε το δίκτυο να μπορεί να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό, όταν αυτό απαιτηθεί.

Παράλληλα, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, εκτός από την πόλη της Τρίπολης, και στις υπόλοιπες περιοχές του δήμου με στόχο τον γενικό καθαρισμό του δικτύου και την αποφυγή οχλήσεων από εμφράξεις.

Επιπλέον κρίθηκε απαραίτητο να γίνει άμεσα και αντικατάσταση στις φθαρμένες σχάρες και να τοποθετηθούν μεγαλύτερες όπου χρειαστεί.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Χατζόπουλος Στέφανος τόνισε πως: «προσπαθούμε να διατηρούμε τα φρεάτια καθαρά έτσι ώστε να μην έχουμε προβλήματα σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης και παρακαλώ τους συνδημότες μας να καθαρίζουν, όσο μπορούν, τα φρεάτια από φύλλα και φερτά υλικά που βρίσκονται μπροστά από τις οικίες τους».

5 σχόλια

  • Δημότης
    Δημότης Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    14:34 Σαφώς και είναι δουλειά και χρέος του δήμου και της ΔΕΥΑΤ να καθαρίσει τα φρεάτια, αλλά θα πάθει ο κ@λος σου ρε ούγκανε αν σε περίπτωση που έχεις φρεάτιο μπροστά από το σπίτι σου, το καθαρίσεις διευκολύνοντας και το έργο της ΔΕΥΑΤ; Και λίγη υπευθυνότητα δεν βλάπτει. Κατ' αρχάς, ξέρεις τι σημαίνει η λέξη "υπευθυνότητα";

  • Παθών
    Παθών Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 16:09 Σύνδεσμος σχολίου

    14:21 Μην το συζητάς καθόλου, εγώ έχω πέσει κι έχω φάει τα μούτρα μου. Και που να βρω το δίκιο μου; Έλα πες μου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    14:34 Μια και δεν τους παινεύει ο κόσμος ... παινεύονται μόνοι τους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Με ποιόν ακριβώς τρόπο μας διευκολύνει την καθημερινότητα με το να ξεβουλώνεις τα φρεάτια; Έχεις καταλάβει ότι είναι υποχρέωση του δήμου και της ΔΕΥΑΤ ο καθαρισμός η θες να μας το πουλήσεις για έργο; Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 14:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Τόσο σταθερά διευκολύνετε την καθημερινότητά μας, που σκοντάφτουμε και πέφτουμε στις κακοτεχνίες της πλατείας Άγιο Βασίλη και πέριξ.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...