Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζητούνται οι πειθαρχικές ευθύνες για το θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ

Ζητούνται οι πειθαρχικές ευθύνες για το θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ

Με την κηδεία του άτυχου 19χρονου να γίνεται σήμερα, ζητείται από τον γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης να διερευνήσει άμεσα τυχόν πειθαρχικές ευθύνες των αιρετών.

Το σχετικό έγγραφο που διαβιβάστηκε στη δήμαρχο Κασσάνδρας και τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κατόπιν της είδησης του τραγικού ατυχήματος που έλαβε χώρα σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι του Δήμου Κασσάνδρας, τη Δευτέρα 19/8/24, που είχε ως συνέπεια το θάνατο ενός 19χρονου άνδρα, για το οποίο η υπηρεσία μας έλαβε γνώση μέσω των ΜΜΕ, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε άμεσα αναλυτική έκθεση των πραγματικών περιστατικών του ατυχήματος και τις απόψεις σας, προσκομίζοντας όλα τα σχετικά έγγραφα της γνωστοποίησης της εν λόγω επιχείρησης και ενημερώσετε την υπηρεσία μας ως προς τις - κατά τον λόγο των αρμοδιοτήτων σας - ενέργειές σας, σχετικά με τον έλεγχο των απαραίτητων πιστοποιήσεων λειτουργίας της, που προβλέπονται στις κείμενες διατάξεις».

Εν τω μεταξύ ελεύθεροι αφέθηκαν οι υπεύθυνοι του μοιραίου λούνα παρκ, ο 58χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης και ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού, τμήμα του οποίου έσπασε, οι οποίοι είχαν οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πολυγύρου.

Σήμερα η κηδεία

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν, σήμερα, για τελευταία φορά τον 19χρονο που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική. Η κηδεία του θα γίνει στις 11:00, στον Ιερό ναό Αναλήψεως Παπάγου, στη Βέροια.

Στο μεταξύ, ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ και ο χειριστής του μηχανήματος που έσπασε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 19χρονος, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, διατάχθηκε επείγουσα προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα βάσει των πορισμάτων των πραγματογνωμόνων και του ιατροδικαστή, στη συνέχεια να ενημερωθεί ο εισαγγελέας και να οριστικοποιηθεί το κατηγορητήριο.

efsyn.gr

Tags:

Νεκρός σε λούνα παρκ,

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...