Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκος Τσιαμούλος | "Ευχαριστώ" σε Προκόπη Παυλόπουλο, Δήμο, Περιφέρεια, Σύλλογο Φιλικών και οικογένεια Καραγιάννη

Νίκος Τσιαμούλος | "Ευχαριστώ" σε Προκόπη Παυλόπουλο, Δήμο, Περιφέρεια, Σύλλογο Φιλικών και οικογένεια Καραγιάννη

Σε ανάρτησή του, ο Πρόεδρος της Πανπροσφυγικής Ένωσης Αρκαδίας, Νίκος Τσιαμούλος, αναφέρει ... "Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τον Αξιότιμο τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και Ακαδημαϊκό κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για την αποδοχή της πρόσκλησής μου και την τιμητική παρουσία του στις εκδηλώσεις Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τούρκικο Κράτος.

Επίσης, νιώθω την ανάγκη να τον συγχαρώ για την εξαιρετική ομιλία του, όπου όσοι την παρακολούθησαν έγιναν πιο “πλούσιοι” ιστορικά. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλικών “ Η ΠΑΝΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ “, τον Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που όλοι μαζί φροντίσαμε για την άριστη διοργάνωση και διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων (πρωινής και βραδινής) .

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε την οικογένεια ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ για την παρουσία τους, την αμέριστη βοήθεια τους στον Σύλλογο και στον τόπο τους και για το υπέροχο γεύμα που μας παρέθεσαν, όπως πάντα. ΑΞΙΟΙ !!!!"

 

ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...