Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα αναβολή απόφασης για τα αιτήματα των οδηγών ταξί και ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης (video)

Νέα αναβολή απόφασης για τα αιτήματα των οδηγών ταξί και ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης (video)

Αρκετοί οδηγοί ταξί πήγαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης, για δεύτερη φορά, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Περιμένουν μία απόφαση για τη σήμανση αφετηριών χώρου στάθμευσης ταξί στην κεντρική πλατεία Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος τους ζήτησε να περιμένουν πέντε ημέρες ακόμα για ολοκληρωθεί η μελέτη, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ταξιτζήδων που φώναζαν ότι «μάς κοροϊδεύετε».

Το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε τελικά να μην συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα κι αυτό να γίνει στην επόμενη συνεδρίαση. Αυτό προκάλεσε την οργή του Τάσου Κακλαμάνου ο οποίος κατηγόρησε για ανικανότητα τη δημοτική αρχή και για πονηριά, λέγοντας ότι δεν θέλει να εφαρμόσει τις αλλαγές.

Από την πλευρά του, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιάννης Σαμπράκος είπε ότι ολοκληρώθηκαν οι μετρήσεις για τη κυκλοφοριακή μελέτη και ο μελετητής κ. Ηλιόπουλος θα είναι σε θέση άμεσα να φέρει πρόταση για την κεντρική πλατεία.

Για μερικά λεπτά, επικράτησε μεγάλη ένταση, χωρίς πάντως να αλλάξει κάτι επί της ουσίας, για ένα θέμα που θα συζητηθεί σε επόμενο συμβούλιο. 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...