Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

1η & 2η θέση για Μανιάτη και Παπακώστα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Tripolis Open 2024

1η & 2η θέση για Μανιάτη και Παπακώστα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Tripolis Open 2024

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. Βαλασόπουλος, το ΔΣ και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Μαστρογιαννοπούλου θα ήθελαν να συγχαρούν τις αθλήτριες του ομίλου τένις Μανιάτη και Παπακώστα για την κατάκτηση της 1ης και 2ης θέσης στο τουρνουά του Tripolis Open 2024.

Ύστερα από τις επιτυχίες των ενηλίκων αθλητών μας , οι οποίες προηγήθηκαν κατά την διάρκεια του τουρνουά, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σ.Α Τρίπολης, η αγωνιστική ομάδα των κοριτσιών junior  κατέλαβε ακόμα δύο πρωτιές. Οι αθλήτριες του ομίλου μας Μανιάτη Εβελίνα και Παπακώστα Κωνσταντίνα κέρδισαν την 1η και την 2η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία των κοριτσιών 12 ετών.

Στον μεταξύ τους τελικό, όπου έγινε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ΣΑΤ, η Μανιάτη επικράτησε δύσκολα της Παπακώστα στο match tie brake  με 2-1 σετ . Σε όλα τα προηγούμενα αποτελέσματα μέχρι να φτάσουμε στον τελικό οι αθλήτριές μας επικράτησαν σε όλα τα παιχνίδια χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη δυσκολία κερδίζοντας τα με 2-0 σετ.

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στις Μανιάτη και Παπακώστα και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου που μόλις ξεκίνησε.

 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...