Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι πρώτες δηλώσεις Makélélé: «Μίλησα με τους ιδιοκτήτες, είναι ξεκάθαροι άνθρωποι - Θα κάνουμε σπουδαία δουλειά στην ομάδα – Δεν είμαι μάγος» (vd)

Οι πρώτες δηλώσεις Makélélé: «Μίλησα με τους ιδιοκτήτες, είναι ξεκάθαροι άνθρωποι - Θα κάνουμε σπουδαία δουλειά στην ομάδα – Δεν είμαι μάγος» (vd)

Μία εμβληματική παγκόσμια ποδοσφαιρική προσωπικότητα ήρθε στον ASTERAS AKTOR. Ο σπουδαίος Γάλλος Claude Makélélé είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Σήμερα, έγινε η επίσημη παρουσίαση του  στην αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Γιώργος Μποροβήλος είπε αρχικά ότι «εμείς είμαστε πιστοί στο όραμα των ιδιοκτητών, του κ. Μπάκου και του κ. Καϋμενάκη, που οραματίζονται τον Αστέρα ακόμα ψηλότερα. Παρουσιάζαμε έναν άνθρωπο  που αποτελεί σπουδαίο προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Οι παραστάσεις που έχουν αυτοί ο άνθρωποι θα είναι πολύτιμες για τον Αστέρα για να δουλέψει όλος ο οργανισμός να δουλέψει με τα δικά τους στάνταρ και το κλαμπ Αστέρας να βρεθεί στο επίπεδο που οραματίζονται οι ιδιοκτήτες του. Όλη η Ελλάδα βλέπει τον Αστέρα ως μια ανερχόμενη ποδοσφαιρική δύναμη με τη δική της ταυτότητα. Δουλεύουμε για το παρόν και περισσότερο για το μέλλον, αυτό δείχνει η κίνησή μας να έρθει στην Τρίπολη ία τέτοια σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα μαζί με δύο σπουδαίους συνεργάτες. Ο Αστέρας εκπροσωπείται με έξι ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Ο κ. Makélélé τόνισε ότι είναι χαρούμενος που είναι στον Αστέρα. «Έχω ήδη μιλήσει με τους ιδιοκτήτες και έχω κάνει τις πρώτες γνωριμίες. Μου έχω εξηγήσει την ιστορία της ομάδας και το όραμα που έχουν για την ομάδα και την πόλη. Δεν έχω έρθει για τα χρήματα, ήρθα διότι είμαι παθιασμένο με το ποδόσφαιρο. Είδα ξεκάθαρους ανθρώπους στην ομάδα. Η ομάδα είναι καλή διότι ο προηγούμενος προπονητής έκανε πολύ καλά δουλειά. Το ποδόσφαιρο αλλάζει, δεν είναι πάντα εύκολο να κερδίζεις. Θα κάνουμε σπουδαία δουλειά στην ομάδα.

Θέλω να δίνω την ψυχή μου, θέλω οι ποδοσφαιριστές να είναι χαρούμενοι και θέλω να βλέπω νέους ποδοσφαιριστές από την πόλη να φτάνουν στην εθνική Ελλάδος.

Η πρώτη ομάδα θα επιδιώκει τη νίκη. Κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε με σταθερότητα.

Η κριτική να γίνεται στο πρόσωπό μου και όχι στους παίχτες.

….Πρώτος στόχος είναι να βελτιώσω την ποιότητα των ποδοσφαιριστών μου.

… Οι ακαδημίες είναι σημαντικές. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί.

… Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ταυτότητα, να κερδίζουμε και να χάνουμε ως ομάδα.

…Δεν είμαι μάγος. Το παιχνίδι του Σαββάτου με δύο ατομικά λάθη.»

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι.. ξεκάθαροι.. ο κατάλληλος χαρακτηρισμός…ΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΖΖΖΖΖΖ…

  • τριπολι
    τριπολι Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Το προβλημα του ΑΣΤΕΡΑ είναι το ρόστερ.Οι καθε χρονο μεταγραφες είναι αποτυχημενες.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...