Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στάικος Βεργέτης: «Υπήρχαν κάποια... θέματα και παράπονα για τον Ράσταβατς- Μεγάλο όνομα ο Μακελελέ»

Στάικος Βεργέτης: «Υπήρχαν κάποια... θέματα και παράπονα για τον Ράσταβατς- Μεγάλο όνομα ο Μακελελέ»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στάικος Βεργέτης, που αποτέλεσε υπηρεσιακός προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, μετά την απόλυση του Μίλαν Ράσταβατς και την ανάληψη των ηνίων από τον Μακελελέ. Παράλληλα, σχολίασε και τις απανωτές απολύσεις προπονητών, πριν προλάβουν να έχουν διαπιστευτήρια εντός των τεσσάρων γραμμών.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Αυτό είναι μια διοικητική απόφαση που δεν είναι εύκολο και επιτρεπτό να την σχολιάσουμε. Υπήρχαν κάποια θέματα και κάποια παράπονα. Ενδεχομένως δεν είχαν βρεθεί λύσεις και προτιμήθηκε η διακοπή της συνεργασίας. 

Από εκεί και πέρα η ομάδα θέλησε να κερδίσει λίγο χρόνο μέχρι την έλευση νέου προπονητή και θέλοντας να κρατήσει τους παίκτες σε ετοιμότητα, ανέβηκα εγώ στην πρώτη ομάδα για λίγες ημέρες, ώστε να προπονώ παράλληλα με την Β, ώστε να δοθεί ο κατάλληλος χρόνος για να βρεθεί ο νέος προπονητής».

 
 
Για την έλευση του Μακελελέ: «Είναι ένα μεγάλο όνομα, όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στον κόσμο τον γνωρίζουν από το πέρασμά του σε νέες ομάδες. Μαζί του έχει φέρει και συνεργάτες με τους οποίους είχε συνεργαστεί σε άλλους συλλόγους, όταν ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής. Ευελπιστούμε να επιτύχουν!
 
 

Με τη σύγχρονη τεχνολογία, ο χρόνος προσαρμογής ενός προπονητή μειώνεται πολύ, γιατί πριν έρθει μπορεί να δει τους τελευταίους αγώνες της ομάδας».

Τέλος, για τις απανωτές απολύσεις προπονητών: «Ένα ρητό λέει ότι ο καλύτερος φίλος του προπονητή είναι το αποτέλεσμα. Μπορεί να υπάρχει όμως μια διαφορά στην φιλοσοφία, στα θέλω του καθενός. Δεν φταίνε μόνο οι ομάδες, δεν ξέρεις σε κάθε περίπτωση τι συμβαίνει. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να είναι σωστή απόφαση, σε άλλες όχι».

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...