Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αποφασίζει για την επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αποφασίζει για την επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης

Την τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024 ώστε να συμπεριληφθεί η μελέτη: «Επικαιροποίηση  Κυκλοφοριακής Μελέτης Τρίπολης» καλείται να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, στη συνεδρίαση της Δευτέρας.

Ο προϋπολογισμού της μελέτης είναι 16.653,70 € (συμπερ. ΦΠΑ).

Η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024, ώστε να συμπεριληφθεί η μελέτη, είναι απαραίτητη προκειμένου να αξιολογηθεί και να επικαιροποιηθεί η υπάρχουσα κυκλοφοριακή μελέτη ώστε να συμπεριληφθούν τυχόν διαφοροποιήσεις των κυκλοφοριακών συνθηκών που έχουν επέλθει λόγω των νέων αστικών αναπλάσεων και διαμορφώσεων κοινοχρήστων χώρων σε συνδυασμό με τις προβλέψεις της υπό εκπόνηση Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) του Δήμου. Αυτά αναφέρονται στην εισήγηση του Αντιδημάρχου Υποδομών κ. Αλέξανδρου Κανελλόπουλου και της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 10:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανέβαινα χθες με το αυτοκίνητό μου από πλατεία Κολοκοτρώνη με κατεύθυνση προς πλατεία Βαλτετσίου και βλέπω ξαφνικά να έρχεται αυτοκίνητο με ταχύτητα προς τα εμένα, με κατεύθυνση επίσης προς πλατεία Βαλτετσίου από την αντίθετη όμως πλευρά. Δηλαδή αντί εισερχόμενος στην πλατεία να στρίψει αριστερά πλέον στο φαρμακείο Φράγκου, ακολούθησε την παλιά κατεύθυνση στρίβοντας δεξιά και περνώντας μπροστά από το καφέ Square συνέχισε προς πλατεία Βαλτετσίου. Και μάλιστα όταν του έπαιξα τα φώτα και του έκανα νόημα ότι πάει ανάποδα, μου την είπε κι από πάνω. Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι αν δεν αρχίσουν να κόβονται κλήσεις στο χώρο της κεντρικής πλατείας, μετά δεν θα μαζεύεται το πράγμα

  • Αρκας
    Αρκας Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 08:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Με την πλατεία Αγίου Βασιλείου θα γίνει κάτι;; Ή ο καθένας θα παρκάρει όπου θέλει;;
    Βλέπουμε ο καθένας να αφήνει το αυτοκίνητο όπου τον βολεύει για να πιει καφέ..

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...