Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Kύριε Γιαννακούρα, μας ξεχάσατε…» λένε στου Σέρβου Γορτυνίας

«Kύριε Γιαννακούρα, μας ξεχάσατε…» λένε στου Σέρβου Γορτυνίας

Ο Σύνδεσμος Σερβαίων, με ανοιχτή επιστολή του, προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Βαγγέλη Γιαννακούρα, επισημαίνει: «Κύριε Γιαννακούρα θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι  την 5.2.2011 μας κάνατε την τιμή και παρευρεθήκατε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Στο σύντομο χαιρετισμό που μας κάνατε αναφερθήκατε στους στόχους της Περιφερείας Πελοποννήσου. Ο τότε 

>πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Θεόδωρος Γ. Τρουπής, αφού σας ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησής μας, έθεσε το αίτημα των Σερβαίων να ενταχθεί στα έργα σας και «Η διαπλάτυνση – ασφαλτόστρωση του δρόμου Σέρβου – Αράπηδες – Κοκκινοράχη» και απέσπασε την υπόσχεσή σας για την άμεση εκτέλεση του έργου. 

Προφανώς ξεχάσατε το έντονο και παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων στη γιορτή μας Σερβαίων. Οι Σερβαίοι όμως, δεν ξέχασαν την υπόσχεσή σας αυτή και περίμεναν την υλοποίηση της.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε στο φύλλο Νο. 297 της εφημερίδας ΓΟΡΤΥΝΙΑ, το ρεπορτάζ σχετικά με την έκθεσή σας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, που αναφέρεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2011. Μεταξύ των έργων που αφορούν την Επαρχία Γορτυνίας συγκαταλέγεται και το εξής.
«Συντήρηση ασφαλτόστρωση επ. δρόμου Ζάτουνα – Μελισσόπετρα – Δάφνη – Παλούμπα – Λυσσαρέα – Κοκκινοράχη – Αετοράχη  και προς Αράπηδες 400.000 (Δημοπρατήθηκε 31/1/2011)».

Του Σέρβου που είναι σε αυτό το έργο; Είναι τυπογραφική παράλειψη ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Περιμένουμε ενημέρωση από εσάς  και είμαστε στη διάθεση για κάθε συζήτηση.

Ευχαριστούμε πολύ,

Για το ΔΣ του Συνδέσμου

Ο Πρόεδρος Θεόδωρος Σχίζας                                              

Ο Γεν. Γραμματέας Μαρίνος Ρουσιάς»

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...