Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο γήπεδο του Αστέρα η τελική φάση των Κ-17 - Ο Γκρόσιος παίζει με την εθνική παίδων!

Στο γήπεδο του Αστέρα η τελική φάση των
Κ-17 - Ο Γκρόσιος παίζει με την εθνική παίδων!

Έγινε γνωστό το αναλυτικό πρόγραμμα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Κ17 Super League ΟΠΑΠ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 και τη Δευτέρα 14 Μαΐου στο γήπεδο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, με τους αγώνες να είναι αφιερωμένοι στους συλλόγους Φλόγα και Λάμψη.

p>Στην τελική φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Από τον πρώτο όμιλο προκρίθηκαν ο Πανιώνιος (56 β.) και ο Ολυμπιακός (56 β.), ενώ από τον δεύτερο όμιλο ο ΠΑΟΚ (55 β.) και ο Άρης (47 β.).

Η τελική φάση του Κ-17 διεξάγεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά (Γ. Καραϊσκάκης, Παγκρήτιο Στάδιο, AEL FC Arena, Γήπεδο Αστέρα Τρίπολης) και αποτελεί την συνέχεια της κανονικής περιόδου για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Οι ημιτελικοί αγώνες του Σαββάτου 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

17.00 Πανιώνιος-Άρης

20.00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Τη Δευτέρα 14 Μαΐου θα γίνει ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος, με τους δύο νικητές των ημιτελικών και θα ξεκινήσει στις 19.00

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η είσοδος των φιλάθλων είναι ελεύθερη.

Σήμερα θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας της εθνικής παίδων με τον Μέγα Αλέξανδρο Άρβασσας (ώρα 16:30) στο Δημοτικό Στάδιο Βελβεντού με τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Παναγιώτη Γκρόσιο να είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Παχατουρίδη. 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...