Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαμόρφωση Πάρκου Αναψυχής στα "Αλώνια" Τεγέας | Τζιούμης: «Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας»

Διαμόρφωση Πάρκου Αναψυχής στα "Αλώνια" Τεγέας | Τζιούμης: «Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας»
 

Την εξέλιξη του έργου "Διαμόρφωση Πάρκου Αναψυχής “ΑΛΩΝΙΑ” στην Τ.Κ Σταδίου του Δήμου Τρίπολης" παρακολούθησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, μαζί με τον αντιδήμαρχο Υποδομών κ. Αλέξανδρο Κανελλόπουλο και τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Ανδρέα Κανελάτο.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο πάρκο αναψυχής, το οποίο θα αποτελέσει έναν πνεύμονα πρασίνου και χώρο ξεκούρασης για όλους τους δημότες. Συγκεκριμένα, σήμερα παρακολουθήσαμε τις εργασίες που πραγματοποιούνται για τη δημιουργία ενός skate park.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολης τόνισε πως οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους και ικανοποιητικούς ρυθμούς. Δεσμευόμαστε να παραδώσουμε στους πολίτες ένα χώρο που θα προάγει την ψυχική και σωματική ευεξία, αποτελώντας σημείο αναφοράς για όλη την Τεγέα. Η δημιουργία του εν λόγου πάρκου εντάσσεται σε μια ευρύτερη στρατηγική του Δήμου για την αναβάθμιση των δημόσιων χώρων, την προώθηση της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Και κάτι πρωτότυπο για τα έργα του δήμου, ΜΠΕΤΌΝ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Πότε θα σταματήσει και αυτό.βαζω στοίχημα μετά από ένα μήνα θα μπει στην λίστα των γκρεμιων. Ματζουνειο, κολυμβητήριο,παλαιό δημαρχείο, πλατεία Μπασιάκου, πλατεία Αγίας Βαρβάρας,βίλλα Τούρκο Βασίλη,κλειστό μπάσκετ που στάζει, αλέα, πλατεία Αγίου Βασιλείου,πνευματικό κέντρο,πεζοδρόμια για 2 λύκειο,τεχνικό λύκειο,, πλατεία Βαλτετσίου, πλατεία Λιθοβούνια κ.αλλα ποιο μικρά.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...