Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σύλλογος Τριτέκνων, γονείς και εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν τον Μητροπολίτη Νικηφόρο για το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης και τις μετακινήσεις μαθητών

Σύλλογος Τριτέκνων, γονείς και εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν τον Μητροπολίτη Νικηφόρο για το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης και τις μετακινήσεις μαθητών

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως είχαν ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεγαλόπολης (με τον Πρόεδρο του Νίκο Αποστολόπουλο), γονείς και εκπαιδευτικοί της περιοχής.

Ο Σεβασμιώατος ενημερώθηκε για το ζήτημα με την κατάργηση τμημάτων του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης, αλλά και για το ζήτημα των μετακινήσεων μαθητών της περιοχής από και προς τα σχολεία τους. 

Ο κ. Νικηφόρος έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον και κινητοποιήθηκε άμεσα επικοινωνώντας με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Κώστα Μανδρώνη για να βρεθεί λύση στο θέμα της μετακίνησης των μαθητών της περιοχής.

Επίσης, αναμένεται να στείλει κεντρικά επιστολή για το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης. 

1 σχόλιο

  • Επίτροπος
    Επίτροπος Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Να έμενε και λίγο στο επισκοπειο καλά θα ήταν ,μόνιμα απών και τα εξωκλήσια γύρω στην πόλη χωρίς κεριά να ανάψουμε και χωρίς λάδι για τα καντήλια .Στον Άγιο Ανδρέα στον λόφο δίπλα στην μονάδα Φυσικού αερίου χρειάζεται αλλαγή στέγης Σεβασμιωτατε !

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...