Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αστέρας- Μέχρι την Πέμπτη οι προπονήσεις, αποχωρεί ο Σολάκης

Αστέρας- Μέχρι την Πέμπτη οι προπονήσεις, αποχωρεί ο
Σολάκης

Μέχρι την Πέμπτη θα συνεχίσουν τις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια θα σταματήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Όπως είναι λογικό οι προπονήσεις κινούνται σε αρκετά χαλαρούς ρυθμούς, όπως και σήμερα που προπονήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο.

p>Το αυριανό πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την Πέμπτη θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει τον Ηλία Σολάκη μακριά από την Τρίπολη και τον Αστέρα. Ο έμπειρος επιθετικός κατέστησε σαφή, μέσω της προσωπικής σελίδας που διατηρεί στο Facebook, την επιθυμία να αποχωρήσει από την αρκαδική ομάδα. «Αλλος ένας σταθμός έκλεισε στην καριέρα μου και, επειδή η ζωή μου είναι ένα τρένο, ήρθε η ώρα για να αναζητήσω τον επόμενο σταθμό μου... Ευχαριστώ όλους στην Τρίπολη και στον Αστέρα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την συνέχεια της ομάδας και να εκπληρώσει τους στόχους της τη νέα σεζόν» έγραψε ο Σολάκης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την εφετινή περίοδο 14 φορές με τον Αστέρα, σκοράροντας μόλις ένα τέρμα, σε μια από τις πιο «αντιπαραγωγικές» περιόδους της καριέρας του.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...