Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στους ετεροδημότες μίλησε ο Οδυσσέας: «Δεν υπολογίζω το προσωπικό πολιτικό κόστος. Πάνω απ’ όλα το καλό της πατρίδας»

Στους ετεροδημότες μίλησε ο Οδυσσέας: «Δεν υπολογίζω το προσωπικό πολιτικό κόστος. Πάνω απ’ όλα το καλό της πατρίδας»

Την ομιλία του στην Αθήνα, με ακροατήριο τους ετεροδημότες της Αττικής, πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 2/5/12 ο υπ. Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

DSC_0063DSC_0083DSC_0070DSC_0064DSC_0102DSC_0096DSC_0029DSC_0095DSC_0107DSC_0116DSC_0114DSC_0122DSC_0176DSC_0141DSC_0157DSC_0147DSC_0142DSC_0221DSC_0131DSC_0172

Την ομιλία του στην Αθήνα, με ακροατήριο τους ετεροδημότες της Αττικής, πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 2/5/12 ο υπ. Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα από εκατοντάδες Αρκάδες ετεροδημότες ο Βουλευτής Αρκαδίας στην ομιλία του τόνισε για μια ακόμη φορά την κρισιμότητα των εκλογών της 6ης Μαίου και υπογράμμισε ότι οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες έχοντας στο μυαλό τους τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα για να βγει η χώρα από την κρίση.

Κάνοντας τον προσωπικό του απολογισμό ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι προτίμησε να ακολουθήσει το δύσκολο δρόμο του «ναι» και όχι τον εύκολο δρόμο του «όχι». Επέλεξε, όπως είπε, να μην υπολογίσει το προσωπικό πολιτικό κόστος και έβαλε πάνω από όλα το καλό της πατρίδας.

Προσωπικά έχω αναλάβει ευθύνες που δεν μου αναλογούν, είπε στην ομιλία του ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και συνέχισε λέγοντας ότι είναι αισιόδοξος για την πορεία και κυρίως για την ασφάλεια της χώρας αν οι πολίτες εμπιστευθούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο στις εκλογές της Κυριακής.

Πρέπει όλοι μαζί να ολοκληρώσουμε το έργο που έχουμε αρχίσει για να πιάσουν τόπο οι θυσίες μας, όλοι μαζί  μπορούμε να τα καταφέρουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε και θα πετύχουμε, δήλωσε ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Αναφερόμενος στην Αρκαδία ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι με συλλογική δράση η ανάπτυξη μπορεί να γίνει πράξη και  στον τόπο μας τονίζοντας παράλληλα ότι οι πρωτοβουλίες που πήρε σε όλα τα επίπεδα έχουν φέρει ήδη αποτελέσματα.

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερε την πρωτοβουλία των τοπικών προγραμμάτων για την καταπολέμηση της ανεργίας που ανοίγουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία  και χιλιάδες  σε όλη την χώρα δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε νέους άνεργους και σε άτομα με ειδικές ανάγκες να απασχοληθούν.

 Όπως είπε αυτή η πολιτική δράση και η πρωτοβουλία που πήρε έγινε πρότυπο για ολόκληρη την Ελλάδα δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι η συνεργασία με τους τοπικούς φορείς μπορεί να πιάσει τόπο στον… τόπο μας.

. Παλεύουμε καθημερινά για τα παιδιά μας και για τον τόπο μας. Με συλλογικότητα, με υπευθυνότητα και με αποτελεσματικότητα συνεχίζουμε την πορεία μας για μια Αρκαδία που θέλουμε, για μια Ελλάδα που αξίζει αλλά και που αξίζουμε.

 Με αυτά τα λόγια έκλεισε την ομιλία του ο υπ. Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος καταχειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες ετεροδημότες της Αττικής που είχαν κατακλύσει την αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΜΑΛΙΑ» στην Αθήνα. 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...