Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σήμερα μιλά στην Τρίπολη ο Οδυσσέας - Το πρωί επισκέφθηκε τη ΒΙ.ΠΕ.

Σήμερα μιλά στην Τρίπολη ο Οδυσσέας - Το πρωί επισκέφθηκε τη ΒΙ.ΠΕ.

Με τη διοίκηση των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης  ( ΣΕΒΙΠΕΤ ) συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 4/5/12 ο υπ. Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

p>Οι επιχειρηματίες της ΒΙ.ΠΕ. εξέθεσαν στο Βουλευτή Αρκαδίας τα προβλήματά τους, σε μία ειλικρινή και ουσιαστική κουβέντα που είχαν οι δύο πλευρές,  ενώ στο τέλος της συνάντησης  ο πρόεδρός τους κ. Ανδρέας Σύριος ευχαρίστησε τον κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τη στήριξη που  παρείχε στο ΣΕΒΙΠΕΤ  τα τελευταία δύο χρόνια ως Βουλευτής του Νομού.

Την Παρασκευή, τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου, ο υπ. Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος φιλοξενήθηκε το πρωί στη Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης και το μεσημέρι στην ΕΡΑ ΤΡΊΠΟΛΗΣ δίνοντας τις τελευταίες συνεντεύξεις του στα τοπικά ΜΜΕ της Αρκαδίας..

Το βράδυ ( ώρα 7.30 μ.μ. ) ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης κλείνοντας έτσι την προεκλογική του εκστρατεία.

Καλεσμένοι στη σημερινή ομιλία του υπ. Βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου είναι όλοι οι Αρκάδες.  

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...