Menu
RSS
Κυριακή, 08/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Mad Awards 2015: Πέντε «εικόνες» που δεν θα ξεχάσουμε! (vd)

Mad Awards 2015: Πέντε «εικόνες» που δεν θα ξεχάσουμε! (vd)
Διανύουμε το πιο … περίεργο καλοκαίρι, όμως για άλλη μια χρονιά τα «Mad video music awards» και επειδή – γνωστόν- η μουσική ενώνει και σε κάνει να ξεχαστείς και να διασκεδάσεις, πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα highlights της βραδιάς, μιας και η Κυριακή ήταν η ήμερα προβολή τους, από τον Alpha.


Καλόμοιρα is back!

Σαν να μην έφυγε ποτέ και με την αθωότητα της και την φρεσκάδα της να παραμένουν αναλλοίωτες,  μετά από τη γέννηση των δυο διδύμων αγοριών της, άνοιξε την βραδιά με ένα act, που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει αντίστοιχα από επίδοξες popstar της Αμερικής.

Με εξαιρετική κίνηση κι ένα ολοκαίνουργιο φρέσκο τραγούδι θύμισε στους παλιούς και έδειξε στους νέους τι μπορεί να κάνει.

Πάνω και πρώτα από όλα «γεννά» χαμόγελα με το που εμφανιστεί στη σκηνή!

Stan… τελικά τα ονόματα των superstars έχουν τέσσερα γράμματα

Αν σ’ ένα παράλληλο απίθανο σύμπαν έκαναν παιδί ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης, αυτό θα ήταν ο Stan.

Με φανατικό κοινό που μάς θυμίζει τις ένδοξες  «Ρουβίτσες», ο Stan με τις «Staners» φαίνεται πως περπατά στο ίδιο μονοπάτι.

Στο μονοπάτι αυτό όμως εδώ και δυο χρόνια κουβαλά και κάτι από Γιώργο Μαζωνάκη.

Ρίχνοντας «λαϊκό» νερό στο «μουσικό» κρασί του, έχει κάνει την έκπληξη και για ακόμα μια φορά με την (ποσό υπέροχη είσαι πάντα) Καίτη Γαρμπή κερδίζει τις εντυπώσεις.

Είπαμε τέσσερα τα γράμματα Saki, Mazw, Stan!

Οι νέοι είναι ωραίοι, «αλλά πάντα ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς»!

Η τεράστια επιτυχία που έχουν οι «Boys and noise» στο νεανικό κοινό είναι αξιοπρόσεκτη και εμφανής.

Όταν όμως το νέο συνεργάζεται με το παλιό -όπως είχε πει και ο ίδιος ο Λάμπης Λιβιεράτος παλιότερα- το αποτέλεσμα είναι «Μπαμ και κάτω», εξαιρετικό.

Ίσως μια από τις ωραιότερες διασκευές της βραδιάς.

Δέσποινα Βανδή …Όταν το κλασικό γίνεται διαχρονικό, απλά το χαζεύεις

Τι σημασία έχει το να είσαι στην πρώτη γραμμή πάνω από 20 χρόνια, τι σημασία έχει άμα έχεις κάνει τεράστια καριέρα, τι σημασία έχει άμα φοράς ωραία ρούχα και έχεις ωραίο σκηνικό, αν με το που ανεβαίνεις στην σκηνή ένα εσωτερικό αστέρι λάμπει σε λίγα δευτερόλεπτα τίποτα από τα υπόλοιπα δεν έχει σημασία για τη Δέσποινα Βανδή.

Ελένη Φουρέιρα, όταν η εικόνα ξεπερνά τις λέξεις

Είναι εκείνη η στιγμή που βλέπεις «Mad awards», σε Ελληνικό κανάλι, και ακούς να τραγουδούν Ελληνικά και λες «δεν μπορεί, κάποιο λάθος έχει γίνει, δε μπορεί, βλέπω American music awards και μετά θα βγει Beyonce».

Όχι, όμως, καλά βλέπεις, είσαι στην Ελλάδα και είναι η Ελένη Φουρέιρα, με δυο εμφανίσεις, έτσι γιατί μια δεν είναι αρκετή, με χορευτικές κινήσεις καλύτερες από τους χορευτές και μια δύναμη πάνω στην σκηνή που γκρεμίζει τα πάντα.

Χτίζει όμως καριέρες σκαλί - σκαλί με συνέπεια, ταλέντο και επαγγελματισμό.

(Για sexy δε γραφώ, είναι πλεονασμός)

Μιχάλης Σακελλαράκης

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...