Menu
RSS
Κυριακή, 15/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Τι θα γίνει αν βρέξει την ημέρα της συναυλίας με την Έλενα Παπαρίζου!

Τρίπολη | Τι θα γίνει αν βρέξει την ημέρα της συναυλίας με την Έλενα Παπαρίζου!

Η Τρίπολη ετοιμάζει για τη διήμερη γιορτή εμπορίου, τις λεγόμενες «Λευκές Νύχτες», στις 29 και 30 Αυγούστου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης έχει προαναγγείλει μεγάλες προσφορές από τα τοπικά καταστήματα εκείνο το διήμερο που θα κορυφωθεί με τη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου, το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία Πετρινού.

Ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι ο καιρός.

Τα στοιχεία της πρόγνωσης δίνουν βροχές και καταιγίδες για εκείνη την ημέρα, αλλά το θετικό είναι πως δείχνουν πως τα φαινόμενα θα έχουν κοπάσει πριν το βράδυ.

Επομένως, εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί, τότε όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Στο απευκταίο σενάριο της βροχής μέσα στη νύχτα, τότε εναλλακτική λύση για να γίνει η συναυλία δεν υπάρχει, για τεχνικούς λόγους.  Έχει ζητηθεί μια πίστα 120 τ.μ. που θα στηθεί στην Πετρινού και όλος αυτός ο εξοπλισμός δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε κανέναν κλειστό χώρο, όπως εξήγησε και ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, το πρωί στη δημοτική ραδιοφωνία.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

18 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ θέλω να εκφράσω πάντως την δισ αρεσκείας μου διότι είχα ενημερωθεί για τις εκδηλώσεις στην πόλη σας και έτσι έκλεισα ξενοδοχείο προκειμένου να συμμετάσχω σε αυτές.Ματαια όμως,η πρόφαση για άστατο καιρό δεν ίσχυε και αυτό το ήξεραν από το πρωί πριν την σύσκεψη.Ολα τα μετεωρολογικά sites έδειχναν πως ο καιρός το βράδυ θα ήταν καλός και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα, κάτι άλλο έγινε λοιπόν που εμείς δεν θα το . μάθουμε.Το ξενοδοχείο ομωςς πληρώθηκε κανονικά χωρίς όμως να απολαύσουμε την κυρία Παπαρίζου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 08:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα σε όλους και όλες. Σήμερα είναι μια ηλιόλουστη μέρα, χωρίς βροχή, γι' αυτό αισιοδοξείτε και μη μαλώνετε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    14:53 Η κριτική, αναλυτική σκέψη ενός ατόμου που ερμηνεύει και αξιολογεί καταστάσεις, είναι η ικανότητά του να εξηγεί στους άλλους τους λόγους για τους οποίους πιστεύει κάτι. Το απογοητευτικό είναι οι άλλοι να μην το καταλαβαίνουν και να το εκλαμβάνουν ως μιζέρια και γκρίνια. Δεν πειράζει. Ο καθένας καταλαβαίνει όσο μπορεί.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    12¨46 έχεις δίκιο,αλλά....μπλέξαμε...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    14:30 Η πραγματικότητα δεν περιγράφεται με ευγενικό τρόπο. Δεν χρειάζεται να κάνω ανάλυση πάνω σε αυτό, φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεστε τι λέω. Κι εγώ αντιλαμβάνομαι πως ο κόσμος έχει τις προτιμήσεις του που βασίζονται πάνω στην παιδεία του και στα βιώματά του, όμως από την άλλη δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε ανθρώπους που αναζητούν διακαώς μια ανώτερη ποιότητα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Δυστυχώς ο πολιτισμός και η παιδεία εδώ και περίπου μια εικοσαετία εκλείπει. Βλέπω τη νεολαία να μην έχει σωστά κριτήρια και αυτό οφείλεται στα σαθρά πρότυπα που του επιβάλλονται σκόπιμα και με κάθε τρόπο : Εύκολη ζωή, "φτηνή" ψυχαγωγία, αραλίκι και διακοπές, χωρίς ουσιαστικούς στόχους και υψηλά κίνητρα, χωρίς οργάνωση, όλα χύμα.
    Οι προτάσεις μου είναι πολλές για να σας απαντήσω, δεν γνωρίζω όμως από ποιο βήμα να τις θέσω. Ακόμα κι αν υπήρχε μία περίπτωση να συμβεί αυτό, ποιος θα ενδιαφερόταν; Ουδείς αγαπητέ Νίκο γιατί τα πάντα γύρω μας είναι μπίζνες, εμπορικές δοσοληψίες. Ο νόμος της ζήτησης και προσφοράς. Τίποτα άλλο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

    17:07 Άντε βρε γελοίε. Τράβα βάλε την κεφάλα σου κάτω από τη βρύση και άνοιξέ τη μήπως και ξυπνήσεις από το κρύο νερό

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε περίπτωση βροχής η πίστα θα στηθεί στο κολυμβητήριο! Μια χαρά χωράει!

  • Δημότης
    Δημότης Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    12:46 Εξαρτάται τι εννοείτε εσείς ως "ποιοτική" ψυχαγωγία. Υπήρχε πάντως μπόλικη ποιοτική ψυχαγωγία στο φεστιβάλ της Ασέας. Κάθε χρόνο υπάρχει, εδώ και χρόνια. Αν είχατε κάνει τον κόπο να πάτε έστω και σε μία εκδήλωση, θα το γνωρίζατε και δεν θα γράφατε περι "ποιοτικής" ψυχαγωγίας. Εγώ το γνωρίζω καλά, γιατί φροντίζω να πηγαίνω σχεδόν σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις στην Ασέα. Εκδηλώσεις του δήμου είναι κι αυτές, αν φυσικά το γνωρίζετε κι αυτό. Και πηγαίνω και στα "καψουροτράγουδα και ντάπα ντούπα" χωρίς να γκρινιάζω και να μου φταίνε μονίμως κάποιοι άλλοι. Υπάρχει όμως και η "άλλη" διασκέδαση, αυτή που ειρωνικά αποκαλείτε "κλαρίνα, καψουροτράγουδα, ντάπα ντούπα και ντίρι ντίρι" και η οποία, καλώς ή κακώς, θέλετε δεν θέλετε, απευθύνεται σε ένα πιο ευρύ φάσμα κοινού και την οποία προτιμά η πλειοψηφία του κόσμου. Αυτού με το "φτωχό" μυαλό. Τι να κάονουμε τώρα; Μπορεί να μην αρέσει, άλλά έτσι είναι τα πράγματα και με αυτή τη μουσική διασκεδάζει περισσότερο ο κόσμος. Όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά πανελλαδικά. Εσείς θεωρείτε ότι ίδια συμμετοχή κόσμου θα υπήρχε σε μια συναυλία π.χ. κλασσικής μουσικής, με μία συναυλία ενός τραγουδιστή "καψουροτράγουδων και...ντίρι ντίρι" όπως τα λέτε; Και για να απαντήσω και στην ερώτησή σας, σε τέτοιες περιπτώσεις ή σε ανάλογες που το ζητούμενο είναι η αθρόα συμμετοχή κόσμου, ναι, μόνο η Γαρμπή, η Παπαρίζου, ο Αργυρός, ο Παπακωνσταντίνου και τα κλαρίνα προσφέρονται στους πολίτες της Τρίπολης και όχι μόνο για διασκέδαση. Και προσπαθήστε μερικοί να δείτε κάποια στιγμή τη φωτεινή και τη χαρούμενη πλευρά της ζωής. Βαρεθήκαμε τη γκρίνια και τη μιζέρια σας σ' αυτή την πόλη. Όχι άλλο!

  • Νίκος
    Νίκος Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    12.46 O τρόπος που γράφετε δεν φαίνεται ότι είναι ευγενικός... με λέξεις όπως ηλιθότητα, νταπα ντουμπα και αναφορές σε φτωχά μυαλά. Καλύτερα να μην γίνονται αναφορές σε ανθρώπους με διαφορετικές επιλογές. Η πόλη στηρίζει όλες τις εκδηλώσεις ακόμα και αυτές τις συναυλίες. Με αυτά που γράφεται είναι σαν να λέτε ότι η παραδοσιακή μουσική που την τιμά ο κόσμος και αυτό είναι προς τιμή των Αρκάδων, αλλά και η πιο σύγχρονη μουσική δεν θα έπρεπε να είναι πρώτη γραμμή. Έχω να σας πω ότι ο πολιτισμός είναι μείγμα όλων αυτών των εκδηλώσεων. Εάν έχετε πρόταση για κάτι που επιθυμείτε έτσι ώστε να γίνει εκδήλωση μπορείτε να το προτείνετε. Τόσο απλά.

  • GA/TA
    GA/TA Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    20.59 Κόψε λίγο το σανό αφού βλέπεις ότι ι σε πειράζει !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Από κάποιους βγαίνει "κακία", από άλλους περισσεύει ηλιθιότητα. Δηλαδή μόνο η Γαρμπή, η Παπαρίζου, ο Αργυρός και τα κλαρίνα προσφέρονται στους πολίτες της Τρίπολης για διασκέδαση; Πιο ποιοτική ψυχαγωγία δεν υπάρχει; Με καψουροτράγουδα, ντάπα ντούπα και ντίρι ντίρι δεν καλύπτονται εκείνοι που έχουν άλλη κουλτούρα και διαφορετικές αξίες. Αλλά ποιος ενδιαφέρεται γι' αυτούς τους λίγους και εκλεκτούς; Αυτούς τους ειρωνεύονται και τους σνομπάρουνε, γιατί μέχρι ενός σημείου φτάνει το φτωχό μυαλό τους.

  • Νίκος
    Νίκος Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πόλη έχει ανάγκη να διασκεδάσει. Εσείς που γράφεται κακίες πρώτο τραπέζι πίστα σας βλέπω... Χειροκροτούμε τις προσπάθειες και όλοι γνωρίζουμε το ρίσκο με τον καιρό της Τρίπολης. Εσάς γιατί σας βγαίνει κακία ωρέ.... σύντροφοι;;;;

  • Παυλίνα
    Παυλίνα Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 09:28 Σύνδεσμος σχολίου

    αν βρέξει θα βγει ο πικραμένος Γιαννάκης να φωνάξει να ακουστεί! και τον Παπαζαχαρία τον ταλαίπωρο φωνάχτε να πει καμιά γνώμη... γενικά ότι γραφικό υπάρχει σε αυτή την πόλη!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 00:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι θα γίνει με την αμοιβή της σε περίπτωση βροχής θα θέλαμε να ξέρουμε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    20.59 Έπρεπε να σε είχα μπροστά μου ρε λιγδοτάμπαρο νά' βλεπες πώς θά' βρεχε σφαλιάρες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Μωρέ μακάρι να βρέχει από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 19:09 Σύνδεσμος σχολίου

    18:11 Εσύ γκυφτάκι πήγκαινε κλέψεις χαλκό από σιντηρόντρομο. Μόνο μη σε πιάσω γκιατί ...τη γκ@μ#σες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 18:11 Σύνδεσμος σχολίου

    θα ερθει ο αργυρός και η ελενα θα δωσει υποσχεση να τα πει αλλη φορα στο πανηγυρη της τεγκεας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...