Menu
RSS
Κυριακή, 15/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμαρχος: "Τα έργα στο κολυμβητήριο θα ολοκληρωθούν κανονικά, παρά τις δυσκολίες"

Δήμαρχος: "Τα έργα στο κολυμβητήριο θα ολοκληρωθούν κανονικά, παρά τις δυσκολίες"

Μετά από ερώτημα του κ. Αγγελάκου, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης -στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας- είπε για τα έργα του κολυμβητηρίου, ξεκαθάρισε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί.

"Τα ίδια έλεγαν για την πλατεία Αγίου Βασιλείου και η πλατεία τελείωσε και την απολαμβάνει ο κόσμος. Το έργο θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στους πολίτες, παρά τις δυσκολίες που έχουν τα έργα σε όλη την Ελλάδα".

Από την πλευρά του, ο  Αντιδήμαρχος Αλέκος Κανελλόπουλος απάντησε ότι «οι εργασίες δεν έχουν σταματήσει. Λόγω της φύσεως των εργασιών, όταν έχεις να κάνεις με μερεμέτια, δεν μπορεί να γίνει με πολλά άτομα, ούτε πολύ γρήγορα. Οι εργασίες σταμάτησαν αρχές Αυγούστου και θα αρχίσουν πάλι άμεσα. Είμαστε σε επικοινωνία με τη διαχειριστική, θα έρθει η έγκριση της παράτασης.»

Ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι μια σοβαρότητα υποδομή για την Τρίπολη παραμένει για 5ο χρόνο κλειστή. 

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν λέμε ότι η πλατεία τελείωσε, εννοούμε ότι η δημοτική αρχή έχει παραλάβει το έργο καλώς ολοκληρωμένο και είναι αυτό που βλέπουμε;!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μας κοροϊδεύουν? Εννιά μήνες χωρίς παράταση δεν δουλεύει έργο ...είναι παράνομο...και παράλειψη που κατακυρωνει δικαιώματα και αποζημιώσεις στον ανάδοχο...Το κολυμβητήριο ούτε το καλοκαίρι του 2026 θα είναι έτοιμο..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 17:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Γελάνε οι πέτρες μαζί σου...Κανένα έργο τελειωμένο εδώ και πέντε χρόνια..Σωρεία απευθείας αναθέσεων ... Όλα τα έργα με συμπληρωματικές συμβάσεις...Το κολυμβητήριο δεν θα τελειώσει ούτε το 2025 και για αυτό πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας για τη κακοδιαχείριση της σύμβασης του.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...