Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ζητούνται στοιχεία για το λιγνιτόσημο»

«Ζητούνται στοιχεία για το λιγνιτόσημο»

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

Θέμα: «Ζητούνται στοιχεία για το λιγνιτόσημο».

Στην εισήγηση για το 5ο ΕΑΠ που καταθέσατε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο και αναβάλλατε, προτείνετε με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Μεγαλόπολης το έργο «Δράσεις – έργα για την αύξηση της βοσκοϊκανότητας των βοσκοτόπων» με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ.

Επειδή και στα προηγούμενα ΕΑΠ έχουν ενταχθεί ανάλογα έργα για την βοσκοϊκανότητα προϋπολογισμού 260.000 ευρώ.

Επειδή η παράταξή μας επανειλημμένα γραπτά με τοποθετήσεις – επερωτήσεις, έχει ζητήσει στοιχεία γι αυτά τα έργα βοσκοϊκανότητας και αντί για απαντήσεις υβριστήκαμε και λοιδορηθήκαμε από την περιφερειακή αρχή Τατούλη, ενώ ούτε και από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή Νίκα πήραμε σαφείς απαντήσεις.

Ζητάμε στο πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο να μας γνωρίσετε, ποια τα έργα ή δράσεις για την βοσκοϊκανότητα των βοσκότοπων έχουν πραγματοποιηθεί με τα προηγούμενα ΕΑΠ και ποια η αποτελεσματικότητά τους που σας οδηγεί να προτείνετε στο 5ο ΕΑΠ, νέο έργο για την βοσκοϊκανότητα των βοσκότοπων, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ;

Επίσης, επειδή στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, δημιουργήθηκε ένταση για τις αμοιβές αιρετών και μη στην αναπτυξιακή ΑΡΚΑΔΙΑ Α.Ε., που διαχειρίζεται το λιγνιτόσημο, θεωρούμε επιβεβλημένο να γνωρίζει το ΠεΣυ τα τελευταία 15 χρόνια αιρετής Περιφέρειας, ποιοι αιρετοί και υπάλληλοι συνεργάτες πήραν αμοιβές και πόσα από την ΑΡΚΑΔΙΑ Α.Ε.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

της Λαϊκής Συσπείρωσης

Νίκος Κουτουμάνος

Γιάννης Κελλάρης

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 04:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας απαντηθεί αυτή η επερώτηση, για να μάθουν επιτέλους και οι πολίτες τι ακριβώς γίνεται σε αυτές τις αναπτυξιακές που φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και απορροφούν σημαντικούς οικονομικούς πόρους της Περιφέρειας. Για να δούμε όμως θα απαντηθεί;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    βρε ζήλια και εμμονή με τον Βαγγέλη. Για να καλύψει το ΚΚΕ την περιφερειακή αρχή Πτωχού και τις υψηλές αμοιβές (όχι εργαζομένων ) αλλά αιρετών και (υποψηφίων) τα ισοπεδώνει όλα. Αλλά πάντα έτσι ήταν. Λαγός της ΝΔ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαγγέλη ακούς;;; Αντέχεις να τα μάθουμε όλα;;; Μήπως μας πείτε και για τους άλλους αναπτυξιακούς οργανισμούς;

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...