Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη Γορτυνία και φέτος η «Φάρμα» | Ξεκίνησαν γυρίσματα στο Παλαιοχώρι αλλά και στη Λίμνη Λάδωνα! (vd)

Στη Γορτυνία και φέτος η «Φάρμα» | Ξεκίνησαν γυρίσματα στο Παλαιοχώρι αλλά και στη Λίμνη Λάδωνα! (vd)

Το αγροτικό ριάλιτι «Φάρμα» ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη μικρή οθόνη, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν να υπόσχεται ακόμα περισσότερες εκπλήξεις. Το ριάλιτι θα προβληθεί ξανά στο Star με πολλές ανατροπές και δυναμικά αγωνίσματα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που επιστρέφει στον ρόλο του παρουσιαστή, θα βάλει για ακόμα μία φορά την προσωπική του σφραγίδα. Στο τρέιλερ της νέας σεζόν, ο γνωστός σεφ εμφανίζεται σε έναν ρόλο υπεραθλητή, κάνοντας άρση βαρών και ρίχνοντας ακόντιο, προϊδεάζοντας τους τηλεθεατές για την ένταση και τον σωματικό και ψυχικό κόπο που απαιτούν τα αγωνίσματα της «Φάρμας».

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται και φέτος σε ένα ειδυλλιακό και παραδοσιακό περιβάλλον, στην καρδιά του Μαινάλου και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Παλαιοχώρι της Ελάτης Γορτυνίας. Η επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας δεν είναι τυχαία, καθώς η φύση της Αρκαδίας προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για τη «Φάρμα», δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα που αναδεικνύει την ομορφιά της ελληνικής υπαίθρου.

Φέτος, όμως, εκτός από τις παραδοσιακές αγροτικές δραστηριότητες και τα αγωνίσματα στον χώρο της φάρμας, θα δούμε δοκιμασίες να λαμβάνουν χώρα και σε νέες τοποθεσίες. Συγκεκριμένα, η Λίμνη Λάδωνα, κοντά στον οικισμό Φτεριά, έχει επιλεγεί για ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά αγωνίσματα, προσφέροντας νέα προκλήσεις στους παίκτες και ακόμα πιο εντυπωσιακές εικόνες στους τηλεθεατές!

Δείτε βίντεο από το σημείο:

e-gortynia.gr.

1 σχόλιο

  • ΓΕΜΙΣΑΜΕ
    ΓΕΜΙΣΑΜΕ Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 07:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ......

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...