Menu
RSS
Κυριακή, 15/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έκδοση βιβλίου για την ιστορία του νερού στον Δήμο Τρίπολης | Σμυρνιώτης: "Καλώς να γίνει, να δούμε το ποσό" - Κατσίρης: "Η ΔΕΥΑΤ δεν είναι εκδοτικός οίκος"

Έκδοση βιβλίου για την ιστορία του νερού στον Δήμο Τρίπολης | Σμυρνιώτης: "Καλώς να γίνει, να δούμε το ποσό" - Κατσίρης: "Η ΔΕΥΑΤ δεν είναι εκδοτικός οίκος"

Μία μεγάλη συζήτηση για τη ΔΕΥΑΤ και την πιθανότητα έκδοσης ενός βιβλίου για την ιστορία του νερού στην περιοχή μας, έγινε στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, με αφορμή μία ερώτηση του δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Κατσίρη.

Ο κ. Κατσίρης άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή λέγοντας ότι η ΔΕΥΑΤ δεν είναι εκδοτικός οίκος και πως αυτό δεν ταιριάζει στην επιχείρηση.

Για το ίδιο θέμα ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας και πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης τόνισε ότι «για εμένα πολύ καλά θα γίνει να εκδοθεί βιβλίο για το νερό, αλλά το ποσό πρέπει να το δούμε». Για να προσθέσει … «15.000 κόστισε επί των ημερών μας ο Διόνυσος στην Αρκαδία της κυρίας Δάλκου, 37.500 ο κάθε κωδικός στην προκειμένη περίπτωση για το νερό».

Στο σημείο εκείνο, ο Δήμαρχος Τρίπολης υπογράμμισε: «οκ κ. Σμυρνιώτης είπε ότι καλώς να εκδοθεί, ο κ. Κατσίρης λέει το αντίθετο και ότι δεν είναι εκδοτικός οίκος στην ΔΕΥΑΤ. Υπάρχει μία διάσταση απόψεων», θέλοντας να τονίσει την εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο θέμα ανάμεσα στον επικεφαλής στον σύμβουλο της ίδιας παράταξης.

Επιπλέον, ο κ. Τζιούμης είπε ότι έχει γίνει μια εξαιρετική έρευνα από τον κ. Γιώργο Ζαχαρόπουλο για την ιστορία του νερού στον Δήμο Τρίπολης, από την αρχαιότητα ως σήμερα. έχουν εγγραφει κωδικοί στον προπυολγοισμοί, αλλά δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση. Η έκδοση αυτή μπορεί να γίνει, μπορεί όμως και να μην προχωρήσει. Όσο για το τελικό κόστος, είπε ότι αυτό θα προκύψει από μία μελέτη και θα πρέπει τότε να γίνουν κρίσεις και όχι προκαταβολικά.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάντε κανένα έργο να έχουμε νερό να πιούμε και αφήστε τα βιβλία στον πολιτισμό δηλ στην μις ΕΛΕΝ !!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον κρέμασε στεγνά τον Κατσιράκο ο αρχηγός του. Ρόμπα ξεκούμπωτη τον έκανε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 19:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ταινία τους γυρίζει ο Τζιούμης

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ!!1
    ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...