Menu
RSS
Πέμπτη, 12/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπάρτη | Άνδρας ντύθηκε αρχαίος πολεμιστής με δόρυ και έκανε τον τροχονόμο!

Σπάρτη | Άνδρας ντύθηκε αρχαίος πολεμιστής με δόρυ και έκανε τον τροχονόμο!

Οδηγοί και περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους το απόγευμα της Τετάρτης (21/8) όταν στο κέντρο της Σπάρτης είδαν έναν άγνωστό άνδρα ντυμένο… πολεμιστή να αναλαμβάνει χρέη τροχονόμου.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:30. Ο άνδρας ντυμένος με πανοπλία και κρατώντας ασπίδα και δόρυ, μπήκε σε ένα βαρέλι και άρχισε να διευθύνει την κυκλοφορία στους δρόμους της Λακωνικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με το flynews.gr.

Ο «τροχονόμος» φαινόταν να απολαμβάνει τον ρόλο του

Το θέαμα τράβηξε την προσοχή τόσο των περαστικών όσο και των οδηγών, οι οποίοι παρακολουθούσαν με περιέργεια και έκπληξη. Ο «τροχονόμος» φαινόταν να απολαμβάνει τον ρόλο του, διασκεδάζοντας τους παρατηρητές με τις κινήσεις του.

Το περιστατικό έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο και να κάνουν χιούμορ ότι «μάλλον έκανε το όνειρό του πραγματικότητα» ή ότι «μπέρδεψε τις στολές».

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο άνδρας αυτός και γιατί το έκανε.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral

 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    15:36 Μήπως να σκεφτείς και το ενδεχόμενο να είναι μια χαρά στα μυαλά του και να το έκανε όλο αυτό για να ασχοληθούν μαζί του τα ΜΜΕ και να γίνει viral όπως και έγινε; Άρα τον πέτυχε το σκοπό του να τραβήξει την προσοχή

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 15:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κάθε ένας με το κάτι τι στο μυαλό του. Οι υπεύθυνοι για να τον προστατεύσουν δε τον παν καλύτερα σε κάποιο ίδρυμα? Όχι τιποτ'άλλο αλλά για να σωθεί (άν σωθεί) από το μυαλό που κουβαλάει ο καθένας αφενός, αλλά και αφετέρου να προστατευτούν πολίτες και τουρίστες. Πανταβό/φασιστικές νοοτροπίες που έχουν κάποιοι. Διερωτώμαι...

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...