Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το πρώτο φεστιβάλ στο αναρριχητικό πάρκο της Νεστάνης!

Το πρώτο φεστιβάλ στο αναρριχητικό πάρκο της Νεστάνης!
Με μεγάλη χαρά, ο ΕΟΣ Τρίπολης συνδιοργανώνει μαζί με το Δήμο Τρίπολης και τον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης, το πρώτο αναρριχητικό φεστιβάλ στο αναρριχητικό πάρκο της Νεστάνης.
Η προσέλευση του κόσμου θα ξεκινήσει την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου το απόγευμα και η γιορτή θα λείξει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το βράδυ, στο πάρκο Βουλωμένης στην είσοδο του χωριού της Νεστάνης.
?‍♀️Το φεστιβάλ θα περιέχει αναρρίχηση στα δύο αναρριχητικά πεδία της περιοχής, το πεδίο Νεστάνη και το πεδίο Ονειροπόλος, με 80 συνολικά διαδρομές αθλητικής αναρρίχησης και 95 προβλήματα bouldering. Για τους αρχάριους αναρριχητές θα παραδίδονται και μαθήματα αναρρίχησης από τον έμπειρο οδηγό βουνού και εκπαιδευτή αναρρίχησης, Τσουκλείδη Κώστα.
?Την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία που θα ξεκινάει από το πάρκο Βουλωμένης, θα περνάει από τη Νεστάνη και το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου και θα καταλήγει στην κορουφή του λόφου Γουλά με την καταπληκτική θέα που προσφέρει στο χωριό της Νεστάνης και τη γύρω περιοχή.
♒Την ίδια μέρα θα γίνει και η κατάβαση του πρώτου μέρους του φαραγγιού του Ινάχου (canyoning) με αρχηγούς τους έμπειρους οδηγούς της NomadsPath.
?Το πρόγραμμα θα περιέχει πολλές ακόμα δραστηριότητες όπως yoga, slacklining, fingerdoarding και τοξοβολία.
?Θα περιέχει επίσης και πολλά εργαστήρια όπως σαπουνοποιία από την Soap 'n' Goods, κεραμική από την Κοιν.Σ.Επ Τέχνης Ροή, πρώτες βοήθειες από την Ομάδα Διάσωσης ΕΟΔ Τρίπολης και φωτογραφία από την Κοιν.Σ.Επ 5έντε, ενώ θα παρουσιάζεται παράλληλα και μια έκθεση φωτογραφίας από τον Γ. Καραγιάννη και την Κοιν.Σ.Επ 5έντε.
?Την Παρασκευή το βράδυ θα μας ταξιδέψουν με τους ήχους τους οι Fytili Band ενώ το Σάββατο θα χορέψουμε με τις μουσικές του DJ Insom.
Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdgatVzh2P.../viewform...
Οι θέσεις στα εργαστήρια και τις δραστηριότητες είναι περιορισμένες. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι δηλώσεις θα είναι ενεργές μέχρι τις 29 Σεπτέμβρη.
Μείνετει συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...