Menu
RSS
Κυριακή, 08/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επική συνάντηση Batman και Superman έρχεται στους κινηματογράφους! (vd)

Επική συνάντηση Batman και Superman έρχεται στους κινηματογράφους! (vd)
Εάν μιλάμε για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της κινηματογραφικής σεζόν που έρχεται μιλάμε για αυτή την ταινία.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του κινηματογράφου συναντιούνται δυο από τους πιο αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων , ο Batman και ο Superman μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Zack Snyder σκηνοθέτη των ταινιών 300 και Man of Steel.

Κατά την διάρκεια του πάνελ της Warner Bros. στο San Diego Comic Con festival παρουσιάστηκε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για την επερχόμενη ταινία της DC, "Batman v Superman: Dawn of Justice".

Μισή ώρα πριν όμως μια τεραστία έκπληξη επιφύλασσε σε όλους τους θαυμαστές ο σκηνοθέτης της ταινίας ο οποίος και έφτασε στο χώρο με το Batmobile κάνοντας ίσως την πιο ονειρεμένη είσοδο ever.

To trailer κόβει την ανάσα και υπόσχεται μια ταινία που θα καθηλώσει θαυμαστές και μη ανά το κόσμο.

Σε αυτό βλέπουμε τον Bruce Wayne (Ben Affleck) στη Μετρόπολη, να πιάνει την ιστορία από εκεί που την είχε αφήσει το «Man of Steel» ,την Gal Gadot να αναλαμβάνει δράση με δόξα και τιμή, ως Wonder Woman και ο Lex Luthor (Jesse Eisenberg) -του οποίου οι μονόλογοι στο trailer είναι όλα τα λεφτά - να ανεβάζει τον πήχη της ταινίας υπερβολικά ψηλά.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου του 2016, μέχρι τότε δείτε το εξαιρετικό trailer το οποίο μέσα σε 6 ημέρες έχει συγκεντρώσει πάνω από 32.000.000 views.

Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...