Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχονται παραιτήσεις στη διοίκηση του Βοσυνιώτειου Ιδρύματος

Έρχονται παραιτήσεις στη διοίκηση του Βοσυνιώτειου Ιδρύματος

 

'Είχαμε ένα δύσκολο έργο να επιτύχουμε όσο αφορά στη μισθοδοσία των εργαζομένων. Τελικά καταφέραμε οι εργαζόμενοι να ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο' δήλωσε σήμερα μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Βοσυνιώτειου Ιδρύματος Παναγιώτης Κοσκινάς.

 

 Σήμερα οι εργαζόμενοι θα 'πάνε στο ταμείο' να πληρωθούν για τους τέσσερις μήνες που δεν είχαν πληρωθεί, δηλαδή από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο του 2012.

 

''Ο δήμαρχος έδωσε 72.000 ευρώ για να πληρώσουμε τα ασφάλιστρα, τους μισθούς και τους προμηθευτές. Το ίδρυμα χρωστάει στο ΙΚΑ πάρα πολλά χρήματα μαζί και τα πρόστιμα. Εδώ και δύο χρόνια χρωστάμε σε προμηθευτές χρήματα και σε αυτό υπάρχει μια διαφωνία προσέγγισης με μια μικρή ομάδα εργαζομένων, οι οποίοι δεν δέχονται να πληρωθούν οι χρεοφειλέτες''.''Μας δένουν τα χέρια κάποιοι εργαζόμενοι να μην πληρώσουμε κανέναν προμηθευτή παρά μόνο τους μισθούς τους'' δήλωσε ο κύριος Κοσκινάς.

 

Για ηθικούς λόγους λοιπόν ο πρόεδρος του Βοσυνιώτειου Κληροδοτήματος Παναγιώτης Κοσκινάς και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα καταθέσουν την παραίτηση τους την επόμενη εβδομάδα στο δήμαρχο. Αν δεν γίνουν δεκτές οι παραιτήσεις τους θα θέσουν όρους για να συνεχίσουν.

 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...