Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στάλθηκαν τα χαρτιά για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα «πεντάμηνα» της Αρκαδίας!

Στάλθηκαν τα χαρτιά για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα «πεντάμηνα» της Αρκαδίας!

Χθες απέστειλε το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ Αρκαδίας και οι συμπράττοντες φορείς τα απαραίτητα χαρτιά στο Υπουργείο για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι που έχουν ξεκινήσει να εργάζονται στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας (πεντάμηνα). Σύμφωνα με τον επιστημονικό συνεργάτη του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Αρκαδίας κύριο Νίκο Αποστολόπουλο έχει ήδη ειδοποιηθεί το Υπουργείο ότι χρειάζονται να χρήματα για να εκταμιευθούν και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Από την πλευρά του το ΙΝΕ ΓΣΕΕ έχει πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, από εκεί και πέρα είναι θέμα Υπουργείου, είπε. Πάντως σε ερώτημα αν θα υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές προσωπική του εκτίμηση είναι ότι λόγω των προηγούμενων καθυστερήσεων σε άλλες πόλεις, οι διαδικασίες πλέον θα είναι πιο άμεσες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόλις εκταμιευθούν τα χρήματα όλοι θα πληρωθούν με βάση τις μέρες που έχουν υπογράψει στο παρουσιολόγιο, γι' αυτό ο κύριος Αποστολόπουλος προτρέπει όλους να υπογράφουν με συνέπεια στο παρουσιολόγιο και να πηγαίνουν καθημερινά για εργασία ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με την πληρωμή τους αργότερα.

Όσον αφορά την περίπτωση παράτασης του προγράμματος αν κάποιος φορείς το ζητήσει, μάς ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γιατί το πρόγραμμα είναι Ευρωπαϊκό, μέσω ΕΣΠΑ και έχει αρχή και τέλος. 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...