Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Γιάννης Φράγκος κατηγορεί το Δήμο Γορτυνίας ότι στηρίζει το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Δημητσάνας!

Ο Γιάννης Φράγκος κατηγορεί το Δήμο Γορτυνίας ότι στηρίζει το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Δημητσάνας!

Σύμφωνα με το δημοτικό σύμβουλο Γορτυνίας και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννη Φράγκο, «στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 26/10/2012 με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο κ. Γιαννόπουλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και το στέλεχος  της κυβερνώσας αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ)- πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζούνη απερρίφθη κατά πλειοψηφία τα παρακάτω ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης ενάντια στο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Δημητσάνας που προχωράει η συγκυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

ΨΗΦΙΣΜΑ
Στα πλαίσια της ιδιωτικοποίησης του δημοσίου πλούτου των υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα που προωθούσαν οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις της Ν.Δ.  και του ΠΑΣΟΚ και τώρα η συγκυβέρνηση Ν.Δ -ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ εντάσετε και το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ του Δήμου Γορτυνίας.
Μέτα τον Καλλικράτη στους Δήμους έφεραν τον Καλλικράτη στις Δ.Ο.Υ στα νοσοκομεία  Κ. Υγείας στα σχολειά στο ΙΚΑ στα ΕΛΤΑ με το κλείσιμο υποκαταστημάτων αυτοτελών μονάδων γραφείων.
   Οι εργαζόμενοι στην Δ.Ο.Υ  του Δήμου όπως και όλες τις ΔΕΚΟ του ΙΚΑ των ΕΛΤΑ κλπ. έχουν συμφέρον μαζί με όλους τούς εργαζομένους, τα πλατιά  λαϊκά στρώματα να αντιπαλέψουν αυτή την πολιτική γιατί στη ανατροπή της βρίσκεται η διασφάλιση των δικαιωμάτων τους που με αγώνες και θυσίες κατέκτησαν τα προηγούμενα χρόνια.
ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ Η Δ.Ο.Υ. ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ»

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...