Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο ίδιο κτίριο Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ στην Τρίπολη! Πόσο εύκολη μπορεί να είναι αυτή η … συνύπαρξη;

Στο ίδιο κτίριο Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ στην Τρίπολη! Πόσο εύκολη μπορεί να είναι αυτή η … συνύπαρξη;

Το ΚΚΕ, εδώ και πολλά χρόνια, έχει τα γραφεία του, σε κτίριο το οποίο βρίσκεται επί της Πλατείας Κολοκοτρώνη.

Πλέον, στο ίδιο κτίριο θα στεγάζεται και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, που ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανοίξει γραφεία στην Τρίπολη. Είναι κάτι άλλωστε που είχε προαναγγείλει προεκλογικά και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος είχε πει ότι μετά τις εκλογές «θα ανοίξουμε γραφεία στην Τρίπολη».

p>Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, λοιπόν, θα συνυπάρξουν στο ίδιο κτίριο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, βρίσκονται στον ίδιο όροφο και ακριβώς δίπλα από τα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος!!!

Τα δύο κόμματα δεν τα χωρίζει μόνο ιδεολογική … άβυσσος, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ένας δεν θέλει καν να ακούει για τον άλλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν μιλά ο Μιχαλολιάκος στη Βουλή, οι βουλευτές του ΚΚΕ, αποχωρούν.

Επίσης, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το επεισόδιο Κασιδιάρη – Κανέλλη στην τηλεόραση και γενικότερα υπάρχει μία «πολεμική» ανάμεσα στα δύο κόμματα που είναι μεγάλη.

Πως είναι δυνατόν να συνυπάρξουν διπλά - δίπλα, στην Τρίπολη; Είναι εύκολο; Όχι, είναι η απάντηση.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του kalimera-arkadia.gr, στο ΚΚΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από το κτίριο, μη θέλοντας να γειτονέψουν με τη Χρυσή Αυγή και πιστεύοντας ότι αργά η γρήγορα θα προκύψουν προβλήματα από αυτή τη συνύπαρξη.

Απόφαση δεν έχουν λάβει στο ΚΚΕ, αλλά εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο. 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...