Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνάντηση με Προέδρους των χωριών της Τεγέας | Τζιούμης: «Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και ευημερία των χωριών μας»

Συνάντηση με Προέδρους των χωριών της Τεγέας | Τζιούμης: «Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και ευημερία των χωριών μας»

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης στην Δ.Ε. Τεγέας του Δήμου Τρίπολης, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους προέδρους της περιοχής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με κύριο στόχο τη συζήτηση γύρω από ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και την ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη της Τεγέας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι πρόεδροι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες τους για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως θέματα υποδομών, καθαριότητας, οδικών δικτύων, ύδρευσης, αλλά και την ανάγκη για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Δήμο. Επισήμαναν, κυρίως, την άμεση ανταπόκριση και υλοποίηση από μέρους της δημοτικής αρχής των αιτημάτων που τους απασχολούν, καθώς και την άριστη συνεργασία. Παράλληλα τέθηκαν υπόψη θέματα που αφορούν την αναβάθμιση του κοινωνικού και πολιτιστικού ιστού της περιοχής, με στόχο πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Ο δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και τις προτάσεις, επισημαίνοντας τη δέσμευσή του για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες της Τεγέας. Εξήγησε ότι σκοπός της δημοτικής αρχής είναι η εξεύρεση άμεσων και αποτελεσματικών λύσεων, δίνοντας προτεραιότητα σε κρίσιμα ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών. Ειδική αναφορά έγινε σε έργα που υλοποιούνται σε όλα τα χωριά της Τεγέας αλλά και σε αυτά που προγραμματίζονται για το προσεχές διάστημα, ενώ τόνισε ότι η συνδρομή και η ενεργή συμμετοχή των προέδρων είναι κρίσιμη για την επιτυχία κάθε έργου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με εποικοδομητικό διάλογο και αμοιβαίες δεσμεύσεις για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Προέδρων και δημοτικής αρχής, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στα χωριά μας.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...