Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκος Ανδρουλάκης από την Τρίπολη: «Έχουμε έναν Πρωθυπουργό, που υπηρετεί την ολιγαρχία της ασύδοτης αγοράς»

Νίκος Ανδρουλάκης από την Τρίπολη: «Έχουμε έναν Πρωθυπουργό, που υπηρετεί την ολιγαρχία της ασύδοτης αγοράς»

Στην Τρίπολη μίλησε απόψε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δεν έχουμε ένα νεοφιλελεύθερο Πρωθυπουργό  οπαδό της ελεύθερης αγοράς. Έχουμε έναν Πρωθυπουργό που υπηρετεί την ολιγαρχία της ασύδοτης αγοράς» τόνισε ασκώντας κριτική στις συσσωρευμένες αποτυχίες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας,

«Θα κάνουμε το ΠΑΣΟΚ, τη νικηφόρα και ελπιδοφόρα δύναμη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Ιστορικός ρόλος του ΠΑΣΟΚ είναι να ακουμπούν πάνω του τις αγωνίες τους οι απλοί άνθρωποι που δεν περιμένουν ρουσφέτια, θέλουν να έχουν τα παιδιά τους δουλειά, δημόσια πανεπιστήμια, πρόσβαση σε ένα ισχυρό εθνικό σύστημα υγείας. Αυτό είναι το χρέος μας: να κάνουμε την Ελλάδα ξανά μια δίκαιη κοινωνία χωρίς ανισότητες και αποκλεισμούς»προσδιόρισε ως πολιτικό διακύβευμα.

Στηλίτευσε “μεσσιανικές” προσεγγίσεις και απάντησε στις αιτιάσεις της εσωκομματικής κριτικής,

«Εμείς θα αγωνιστούμε και θα πετύχουμε αυτό, που για κάποιους ήταν ακατόρθωτο. Αλλά με αγώνα και όχι με λόγια ή υποσχέσεις. Τις είδαμε τις υποσχέσεις δίπλα. Όταν πέρυσι έπεσαν από το 32% στο 18% εμφανίστηκε κάποιος λέγοντας «εγώ θα κερδίσω τον Μητσοτάκη». Το αποτέλεσμα; Όχι μόνο κυβέρνηση δεν έγιναν, αλλά από το 18%, έφτασαν στο 15% και τώρα διαλύονται» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Ναι λάθη έγιναν, αλλά όχι στρατηγικά. Ας διορθώσουμε την οργάνωση στο Λεκανοπέδιο και πως θα φτάσει αποτελεσματικότερα το μήνυμα του προγράμματος μας στους πολίτες, αλλά όχι να παίρνεις τον προβολέα από τους ηττημένους το βράδυ των ευρωεκλογών και να τον στρέφεις στο κόμμα σου.Η Νέα Δημοκρατία έχασε 13 μονάδες και συνεχίστηκε η πτωτική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Σεβαστείτε τον κόπο και τους αγώνες του απλού κόσμου του ΠΑΣΟΚ» συμπλήρωσε.

«Όλοι κρινόμαστε καθημερινά. Και για αυτά που κάναμε και για αυτά που δεν κάναμε. Γιατί όταν εκλέγεσαι βουλευτής, κάνεις τον βουλευτή και όχι τον υποψήφιο αρχηγό μήνες πριν τις ευρωεκλογές. Όταν φτιάχνει ένα πρόγραμμα το κόμμα, δεν μπορεί να μην το σέβεσαι και σήμερα να λες έχω και εγώ το δικό μου πρόγραμμα. Γιατί δεν το κατέθεσες να συνεισφέρεις; Έξι μήνες πριν τις εθνικές εκλογές ήταν κατατεθειμένο το πρόγραμμα στα email τομέων, μελών Πολιτικού Συμβουλίου, Κεντρικής Επιτροπής και Βουλευτών. Δεν παραλήφθηκε ούτε μια παρατήρηση από τους σημερινούς υποψήφιους αρχηγούς» υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Όσοι θέλουν δημόσιες σχέσεις με αυτό το παρηκμασμένο σύστημα εξουσίας, δεν θα είναι δίπλα μου. Θα προχωρήσω με αυτούς, που θέλουν να ξανακάνουμε τη Δημοκρατική Παράταξη μεγάλη και ισχυρή. Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε. Από “κόμμα συμπλήρωμα” όπως προδίκαζαν ότι θα είμαστε, σε κόμμα στο κέντρο των εξελίξεων» διαμήνυσε.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...